Tykkään tosi paljon sellaisista iltapaloista ja tarjoiluista, jotka sisältävät kaikkia tällaisia pieniä makupaloja. Dippivihannekset ovatkin ihan lemppareitani, mutta poikaystävän mielestä olisi kiva syödä välillä jotain muutakin kuin kurkkua ja porkkanaa ;) Tässä yksi hyvä vaihtoehto tarjoilupöytään. Kuvan herkut tein joskus kesällä ihan vaan kaapista löytyvistä aineksista, mutta näissähän voisi käyttää myös vaikkapa aurinkokuivattua tomaattia, pestoa, mozzarellajuustoa..
Pienet ananas- ja oliivisnacksit
Lehtitaikinaa
Pieneksi paloiteltua ananasta
Aurajuustomurua
Pieneksi pilkottuja paprikatäytteisiä oliiveja
Raastettua juustoa
Kananmunaa voiteluun
1. Leikkaa lehtitaikinasta pienen pieniä suorakaiteen muotoisia paloja. Voitele palat kananmunalla.
2. Täytä puolet ananaspaloilla, aurajuustomurulla ja juustoraasteella. Täytä loput oliiveilla ja juustoraasteella.
3. Paista +200 asteessa 8-10 minuuttia tai kunnes juusto on saanut sopivasti väriä.
♥ Helppoa ja herkullista!
Slurps!!
VastaaPoistaTulin tänne heti vastavierailulle kurkkaamaan. Tarjoilut näyttävät ihanilta! Sait musta uuden lukijan blogillesi:)
VastaaPoistaIhanan näköisiä!:)
VastaaPoistaIhanuuksia sinulla täällä!! Liityn lukijaksi ja linkitän, jos sopii?
VastaaPoistaT: Virpi
:-)
VastaaPoistaKiitos kommentista ja kiva saada uusia lukijoita! :-)
VastaaPoistaKiitos!
VastaaPoistaSopii! :-)
VastaaPoista