♥ Kahvittelua

..synttäreiden kunniaksi! New York Cheesecake mansikkamelballa, keksejä hillon ja valkohomejuuston kera, coctailpiirakoita munavoilla, kinkku-paprika-rucolapiirasta ja poppareita :-)
Noi hillo-juustokeksit on ihan parhaita teen kanssa! Voisinkin itseasiassa keittää nyt kupillisen teetä ja jatkaa muutaman sivun verran eilen aloittamaani kirjaa :-)
Mukavaa viikonloppua!

7 kommenttia

 1. Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille :) ! Ihania !

  VastaaPoista
 2. Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille :) ! Ihania !

  VastaaPoista
 3. Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille :) ! Ihania !

  VastaaPoista
 4. Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille :) ! Ihania !

  VastaaPoista
 5. Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille :) ! Ihania !

  VastaaPoista
 6. Nam, onpas teillä ollut herkkuja tarjolla. Mielelläni maistelisin niitä:-)

  VastaaPoista
 7. Tänne maistuis kans pala kakkua ja kinkkupiirakkaa:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥