PALMUSUNNUNTAIN TUNNELMIA

Heräilin tänään tuttuun tapaan siihen, kun pikkujäbä höpötteli vieressä omia juttujaan ja heilutteli pupua ilmassa. Se hymy pojan kasvoilla kun avaan silmät ja katson häntä, se on jotain niin ihanaa. Saan herätä siihen höpötykseen ja hymyyn joka ikinen aamu. Olen opettanut häntä laskeutumaan sängyltä alas jalat edellä ja nykyään hän peruuttaa puolesta välistä sänkyä laidalle ja hivuttautuu vähitellen alas. Kun varpaat osuvat lattiaan, saan toisen samanmoisen hymyn ja hihkaisun kuin herätessäni. Viimeistään siinä vaiheessa on itsekin noustava pikapikaa ylös, sillä muutamaa sekuntia kauempaa tättähäärä ei pysy paikoillaan, vaan lähtee tutkimusmatkalle olohuoneen ja keittiön puolelle.



Tein meille aamiaisen, eli keitin pannullisen kahvia ja kokosin ensin happy matiin pojalle syötävät. Munakasta, riisikakkua ja avokadoa, banaania, tuoretta ananasta ja kirsikkatomaatteja. Meille kulholliset jogurttia lisukkeineen ja muutamat paahtoleivät sekä lasilliset omenamehua. On ihan parasta istua viikonloppuaamuisin yhdessä pöydän ääreen, juoda kahvia ja suunnitella tulevaa päivää yhdessä.



Meillä kävi jo neljä pikku virpojaa oven takana, poika oli ihmeissään sylissä ja virpomislorun lopuksi purskahti nauramaan. Pikkunoidat saivat täytelakuja sekä suklaamunia ja minä sain maljakkoon höyhenillä koristellun oksan. Ostin eilen kaupasta pieniä koristemunia ja torilta huovutettuja keltaisia koristeita. Täytyisi käydä vielä keräämässä pajunkissoja maljakkoon ja laittaa vähän pääsiäistä kotiin. Olin suunnitellut leipovani jotain tälle päivälle, mutta en sitten illalla enää kerennyt enkä jaksanut. Täällä on taas aikamoista eroahdistusta ilmassa, jäppinen roikkuu lahkeessa ja haluaisi vain olla mun sylissä. Unestakin tuntuu heräävän nyt herkemmin heti kun poistun vierestä ja muutenkaan ei oikein läheltä saisi liikkua mihinkään tai alkaa kovasti harmittamaan.



Eipä tänne sen ihmeempiä kuulu kuin kivaa perus arkea. Tavataan ystäviä, käydään kerhossa ja kirppiksillä, kahvitellaan ja tehdään pitkiä vaunulenkkejä. Leikitään, luetaan kirjoja ja opetellaan uusia asioita. Koitan taas aktivoitua täällä blogin puolella, kun materiaalia kyllä olisi mutta aikaa ei tunnu riittävän tai sitten olen iltaisin niin poikki että ajatuskin koneen avaamisesta tuntuu raskaalta. Sain muuten arvottavaksi kaksi lippua tuleville lapsimessuille, joten pysykäähän kuulolla! Nyt taidan jatkaa siivouspuuhia, tuntuu että samaan tahtiin kun itse siivoaa niin joku saa aikaan lisää sotkua... :D Aikamoista kärsivällisyyttä vaatii tämä ainainen kaaos ja sen selättäminen!

Mukavaa sunnuntaita!


Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥