AAMIAINEN SYNTTÄRISANKARILLE

Heti joulun jälkeen tammikuun neljäs on miekkoseni syntymäpäivät, jolloin tarjolla on jo perinteeksi muodostunut synttäriaamiainen. Tänään paistaessani pannukakkuja myös mun perhe kävi onnittelemassa sankaria ja sen jälkeen istuimme pöydän ääreen. Tällä kertaa en ollut etukäteen suunnitellut yhtään mitä teen, vaan päätin että aamulla keksin aamiaista kaapista löytyvistä aineksista.

Munakupit ovat löytö kirpputorilta. Niihin kuuluu vielä hauskat virkatut tonttulakit, jotka voi laittaa keitettyjen kananmunien päälle.Porkkanoista ja kermaviilistä inspiroituneena tein pellillisen porkkanaleipäsiä. Pohjasta tuli ihanan rapeita, kun sivelin pullasudilla öljyä leivinpaperin päälle ennen leipästen asettelua pellille.

Maito oli vähissä, mutta sen sijaan jääkaapissa oli juuri avattu vanilja-soijamaito. Päätin paistaa uudella minipaistinpannulla pieniä kanelilla maustettuja pannukakkuja.Pannukakkujen kanssa tarjoilin kermavaahtoa ja joululahjaksi saatua kotitekoista omenahilloa. Terkkuja vaan omenahillon tekijälle jos satut lukemaan, oli ihan mielettömän hyvää! :)


Chelsea-fanille lempparijoukkueen tuotteita ja illallis-lahjakortti. Tänään tuleekin juuri sopivasti peli, joten luvassa on jalkapalloa ja hyvää ruokaa.Nyt oli myös hyvä tilaisuus maistaa Blogiringiltä saatua joululahjaa, Kluuvikadun Kahvipaahtimon kahvia. Mielettömän hyvää sekin!


Lopuksi vielä yhdet vadelmatryffelit ja sen jälkeen hetkeksi takaisin sänkyyn loikoilemaan. Mitä parhain aloitus sunnuntaille ja syntymäpäivälle!

6 kommenttia

Kiitos kommentista! ♥