MACARON-LEIVOKSET


Sain pienen macaron-leivostilauksen. Vaaleanpunaisten leivoskuorien välissä on mansikkamarmeladia ja valkosuklaaganachea.

Pakkasin leivokset pienee rasiaan, jonka päälle askartelin luettelon raaka-aineista ja toiselle puolelle kirjoitin lyhyen kuvauksen macaronien historiasta.

Ylimääräisestä massasta kokeilin tehdä tollasia sydämenmuotoisia ja niistä tulikin aika kivan näköisiä. Toinenkin macaron-tilaus on tulossa, sit voisinkin tehdä pelkästään sydämiä.



Tänään leivoin muutaman pellillisen muna-riisipasteijoita huomiselle. Sit luvassa on ainakin minttusuklaa-leivonnaisia sekä valkosipuliperunoita kera paahtopaistin, vihersalaatin ja punaviinilasillisen. 

Suunnittelin myös vähän, etä mitä kaikkia herkkuja voisin tänävuonna leipoa joululahjoiksi. Glögiäkin hain pari päivää sitten kaupasta ja luumutorttuja tein jo viimeviikolla. Seuraavaksi voiskin sitt kaivaa ulkovalot kaapista ja ripustaa ne parveketta koristamaan ;-)

10 kommenttia

  1. Suussasulavan herkullisen näköisiä..jos muutama leivos puuttuu, niin tunnustan, minä se olin:)

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa et päätit perustaa tän uuden blogin :) Ethän poista vanhaa blogia? Siellä on paljon hyviä reseptejä jotka haluaisin ottaa talteen jos meinaat sen poistaa :) Sitä chilitonnikalapiirakkaa olen tehny monta kertaa ja kaikki kehuvat :)

    VastaaPoista
  3. Istuimme tilataksissa, isolla porukalla matkalle tyky-retkelle. Ensimmäisen skumpan auettua, kaivoin yllätysrasian esiin; näitä ihania leivoksia. Sopi tosi hyvin kuohuvan kanssa. Nam <3
    -äiskä, edelleen kiitollisena :)

    VastaaPoista
  4. Aivan upeita, kunpa jaksaisi joskus näitä itsekin kokeilla. Mun täytyykin mennä metsästämään sun blgista tuo aiemman kommentoijan mainitsema chilitonnikalapiirakan ohje...

    VastaaPoista
  5. Minäkin olen jo pitkään halunnut kokeilla näitä! Linkitin sinut blogiini, jos ei haittaa?

    VastaaPoista
  6. Ensivierailulla (^^,)Ihana idea tuo rasia! Noita macaronseja voisikin tehdä joululahjuksiksi ystäville.

    VastaaPoista
  7. kiva, kun poikkesit ja minä löysin täältä aivan ihania herkkuja;) se on hieno taito osata tehdä jotain noin kaunista...

    VastaaPoista
  8. Ihana blogi ja ihania macaroneja! Oliko niiden ohje jossakin?

    VastaaPoista
  9. Todella söpöjä macaronseja, erityisesti nuo sydämen malliset. Sellaisia en olekaan ennen missään nähnyt.

    VastaaPoista
  10. En olekaan ennen nähnyt sydämen muotoisia macaroneja, vautsi, ne on tosi kivan näköisiä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥