PUOLIVUOTIAS

Tasan kuusi kuukautta sitten meillä oli 15 tunnin ikäinen pieni käärö sylissämme. Eilen pikkutyyppi täytti puoli vuotta. Niin uskomatonta kuin se onkin, on jotenkin hassua kuvitella aikaa ilman häntä. Nyt tuo pieni poika on täällä elämässä elämää meidän kanssa. Tutkimassa maailman ihmeitä, jokaista uutta ääntä, esinettä ja ihmistä.

Hän nukkuu edelleen melko katkonaisia öitä, mutta huomattavasti parempia kuitenkin kuin vielä kaksi viikkoa sitten. Hänen lempipehmonsa on pieni Pentikin pupu. Pupun kanssa mennään nukkumaan ja pupu tuo turvaa, kun sen rutistaa tiukasti kainaloon.

Hän on liikkeessä jatkuvasti, pyörii ympyrää, peruuttaa taaksepäin ja ryömii eteenpäin. Kääntyilee niin ettei vaippaa meinaa saada vaihdetuksi, puhumattakaan vaatteiden pukemisesta päälle.

Hän rakastaa iltakylpyä ja kaikkea mistä tulee valoa. Hän tykkää katsella kirjoja, etenkin niitä sellaisia mistä voi painella nappeja ja tulee ääniä. Hän aloitti vähän aikaa sitten kiinteät ja syö hienosti aamupuuronsa, tykkää erityisesti bataatista, avokadosta ja banaanista. Hän on myös edelleen paljon rinnalla, aina kun kaikelta muulta tohinaltaan ehtii.

Hän hymyilee, höpöttelee ja päristelee paljon. Hän on malttamaton ja ilmaisee hyvin selkeästi, jos joku juttu ei miellytä. Hän herää aina hyvällä tuulella. Hän on opettanut vanhemmilleen rutkasti kärsivällisyyttä. Hän on maailman rakkain.

6 kommenttia

  1. Oi, Onnea Puoli vuotiaalle :) Meillä on jo 4- vuotias tytöntyllerö,joka on nyt saanut 100 cm rikki..:)

    VastaaPoista
  2. Oi, Onnea Puoli vuotiaalle :) Meillä on jo 4- vuotias tytöntyllerö,joka on nyt saanut 100 cm rikki..:)

    VastaaPoista
  3. Onnittelut puolivuotiaalle, äkkiäpä aika on taas kulkenut ♥

    VastaaPoista
  4. Suloinen kuva, siellä siis ryömitään jo? Meillä ei ihan vielä :)

    VastaaPoista
  5. Söpöliini :) Onnittelut puolivuotiaalle :) Kivaa viikonloppua :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥