JUHANNUSHERKKUJA

Ahoi! Muut nukkuvat vielä, joten ajattelin laittaa tänne muutamia kuvia eiliseltä. Juhannusaatto vietettiin pienellä porukalla kokkaillen hyviä ruokia. Pöydästä löytyi itse tehtyä perunasalaattia, tsatsikia ja leipää, fetasalaattia, täytettyjä herkkusieniä, lihaa, halloumia, kasvis-pekonipaistosta ja perunoita. Istuskeltiin aika pitkään ulkona ja myöhään illalla maisteltiin vielä vieraiden tuomaa ihanaa mansikkakakkua.












Kyllä oli hyviä ruokia! Ja ei tosiaan tarvitse miettiä mitä syödään tänään kun kaikkea jäi vielä hyvin jäljelle.

Nyt mulla on kesäloma ja seuraavat kuusi viikkoa aion todella nauttia siitä. Prahan matkan lisäksi ei ole oikeastaan muita suunnitelmia kuin kirpputorikierroksia, leipomista, lukemista ja ystävien näkemistä. Katsotaan jos saatais tehtyä vielä miniloma Pärnuun, oon kuullut siitä niin paljon hyvää että haluaisin ehdottomasti käydä siellä.


Oikein ihanaa juhannuspäivää kaikille!

4 kommenttia

  1. Voi mitkä mielettömät tarjoilut! :) Itselläni on koko juhannuksen tehnyt mieli mansikoita (joita mistään ei saanut), eikä mielitekoa auttaneet nämä ihanat ja kesäiset kuvat. Hurjan herkullisen näköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvät ruoat! Mun taas teki ihan hirveästi mieli kirsikoita, mutta torilla oli aika huonon näköisiä niin en sit viitsinyt ostaa. Kiitos! :)

      Poista
  2. Ja kaikilla oli nii-in mukavaa.. Oi jospa oisin saanut olla mukanaaa...
    Joululaulun pätkä mutta ei haittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös toi oo se nimipäivälaulu? Mä en saa tosta mitään joululaulua mieleeni :D Täytyy pitää se grillailuilta sitten reissun jälkeen! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥