Teki taas mieli leipoa jotain esikoisen kanssa ja aloitettiin sillä, että katsottiin mitä kaapista löytyisi. Joulun cookieista oli jäänyt yli yksi pussi minttusuklaanappeja ja päätettiin käyttää niitä.
Minttusuklaa on niin hyvää ja ajattelin heti, että siitä saisi varmaan ihania brownieita! Blogista löytyy jo ennestään maailman parhaiden brownieiden ohje, jota muokkasin hieman pienemmäksi ja vähensin myös sokerin määrää.
Näistä tuli juuri niin hyviä kuin ajattelinkin! Paistettiin taikina pyöreässä vuoassa, mutta mikä tahansa reunallinen vuoka käy. Tästä sai leikattua 16 pientä palaa ja reunapalat katosivat parempiin suihin sillä aikaa kun nappasin blogiin muutaman kuvan :)
MINTTUSUKLAA BROWNIET
120g voita
150g minttusuklaanappeja
1,5dl sokeria
2 munaa
1,5dl vehnäjauhoja
2tl tummaa kaakaojauhetta
1tl vaniljasokeria
0,5tl suolaa
- Sulata voi kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja lisää suklaanapit. Sekoittele ja anna suklaan sulaa. Lisää sokeri.
- Vatkaa munien rakenne rikki vispilällä. Mittaa kuivat ainekset keskenään.
- Kaada voi-sokeri-suklaaseos munien joukkoon. Lisää lopuksi kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseki.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla noin 20 minuuttia tai kunnes pinta tuntuu rapelta. Brownie saa jäädä sisältä hieman kosteaksi.
Ei kommentteja
Lähetä kommentti
Kiitos kommentista! ♥