Viime sunnuntaina vietettiin pojan 2-vuotisjuhlia ja nyt vihdoin ehdin kirjoittaa niistä myös tänne blogiin. Muutaman kuvan olen laittanut jo Instagramin puolelle ja siellä onkin kovasti kyselty lisäkuvia ja reseptejä. Tästä postauskesta löytyy tarjoilu- ja koristeluideoita, ja reseptit kirjoitan sitten tuleviin postauksiin.
Pojan oikeana synttäripäivänä paistoin meille ison pinon amerikkalaisia pannukakkuja, joita syötiin jäätelön ja marjojen kera. Tästä sain idean juhlapäivän lettubuffettiin, jonne paistettiin siskon kanssa reilut 200 pikkulettua. Tämä tarjoiluidea osoittautuikin ihan loistavaksi ja keräsi paljon kehuja vierailta!
Ehkäpä lettubuffetista voisi tulla joka vuotinen perinne, sillä täytevaihtoehtoja voi sitten aina vaihtaa mielensä mukaan ja pienillekin vieraille voi kasata omat letut halutessaan kokonaan ilman sokeria. Myös suolaisia täytteitä voisi olla tarjolla, kuten yhdellä brunssilla meillä oli tomaatti-mozzarella-pestotäytettä lettujen kanssa.