♥ Pikkuostoksia ja kokkailua

Vitsi mikä rentoiluviikonloppu! Täällä ollaan siivoiltu kaikessa rauhassa, saunottu ja tehty herkullisia iltapalaleipiä. Ollaan katseltu elokuvaa, suunniteltu viikonlopun ruokia ja syöty tuoreita kirsikoita. Ollaan suunniteltu, että nyt nukutaan kerrankin myöhään ja sen kunniaksi mä heräsin ihan pirteänä jo vähän ennen aamu kuutta.. hups! Kävin Maunon kanssa aamulenkillä ja oli ihana tulla takaisin kahvin tuoksuiseen kotiin. Aamukahvimukiksi valikoitui taas muumien ruusutarhamuki, siitä juon kahvini tosi usein just viikonloppuaamuisin! :-)

Mun isoveli saapui alkuviikosta Suomeen muutamaksi viikoksi, oli niin kiva nähdä pitkästä aikaa! Käytiin porukalla kiinalaisessa ravintolassa syömässä ja vaihdettiin kuulumisia :-)


Tilasin muutamia uusia keittiöpyyhkeitä, joista täällä ollaan vähän niin kuin kahta eri mieltä.. mun mielestä kun niitä ei voi koskaan olla liikaa ja toisen mielipiteen varmaan jo arvaattekin ;-) Söpö vaaleanpunainen pikkukello on ostos Tigerista. Keittiön mikrolle tarkoitettu hyllykkö on nykyään uudessa käytössä. Mikro sai väistyä keittokirjojen, pikkuleipäpurnukan ja kaiken sellaisen tarpeellisen tieltä. Mikrossamme oli kello ja tiedätte varmasti sen tunteen, kun vaihtaa kellon paikkaa ja helposti vielä vuodenkin päästä katsoo kelloa niin tottuneesti siitä vanhasta paikasta? No mun oli pakko ostaa toi söpöläinen tohon hyllylle mikron kellon tilalle :-)

Turkoosi kaulakoru on äidin kirppislöytö, johon mä ihastuin heti ja olihan mun pakko vähän lainata tota! Taustalla näkyvät froteepyyhkeet ovat myös uusia ja kylppärissä majailee nyt samaa sarjaa niin pyyhkeet, suihkuverho kuin pehmoiset matotkin.

Tänään käytiin aamiaisen jälkeen ruokaostoksilla ja poikettiin siinä samalla ihan pikaisesti Seppälässä. Mä löysin kivat kangaskengät ja vielä sopivaa kokoakin, joten siskon sanoja lainaten ravunpyydystäjäkengät lähti mukaan :-D

Sit löyty vielä kivat korvikset muutamalla eurolla :-)


Ja nää mustat korvikset on euron kirpparilöytö! :-)



Juku mikä tuoksu täällä on! Keittiössä on valmistettu aamusta asti karitsan karetta ja punaviinikastiketta, joiden kanssa tarjoillaan perunapaistosta. Ihana valkosipulin, rosmariinin ja timjamin tuoksu leijailee ilmassa..! Huomenna ajattelin tehdä kirsikkaista halloumisalaattia sekä paahdettua valkosipuli-yrttileipää. Jälkiruoan teko täytyykin aloittaa muuten än yy tee nyt! :-)  

Mukavaa ja herkullista viikonloppua!

6 kommenttia

  1. Nää sun kuvat on niin parhautta!! <3
    Meillä on servettien & kertisastioiden kans sama peli kun teillä niiden keittiöpyyhkeiden kans... ;) Mun mielestä niitä ei vaan voi olla liikaa!
    Oikein ihanaa viikonloppua! Vesikielellä jään odottelemaan niitä ruokakuvia... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Joo servettejä täältäkin löytyy aikamoinen kasa, eikä niitäkään kai liikaa voi olla? :D Vitsi mitkä herkkuruoat meillä oli täällä eilen, täytyy laittaa blogiin kuvia jossain vaiheessa :-)

      Poista
  2. Siin nuo kengät ovat kyllä niin supersuloiset! Ruusutarhamuki on ihana.:) Kyllä kuulostaa herkulliselta nuo teidän ruoat, ihan nälkä tuli tätä lueskellessa.:P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi niin on! Ja vielä kun vaihtoehtoina oli noi turkoosit ja vaaleanpunaiset, tosi suloisia molemmat! :-) Nyt mä juon aamukahvia punaisesta mamma-mukista, näitä on aina hauska valita! :-)

      Poista
    2. Heh, yksi aamu mies naureskeli keittiössä, että "sulla on liikaa näitä mukeja, en osaa enää valita minkä otan.." :D

      Poista
    3. Kuulostaa tosi tutulta! :D Ja mä myös usein ihmettelen noita miehen mukivalintoja, ei kesällä juoda talvimukeista! :D

      Poista

Kiitos kommentista! ♥