PÄÄSIÄISMACARONSIT

Tein sitruunatahnalla täytettyjä macaron-leivoksia ja muutaman pupusenkin, joilla on valkosuklaasta ja nomparelleista tehdyt töpöhännät takana :-) Nyt odottellaan vielä viimeisen leivän paistumista, sitten pakkaan porkkanakakkua, macaroneja, leivät ja yökamat mukaan ja lähdemme poikaystävän ja koirien kanssa pääsiäisen viettoon!


Mukavaa ja herkullista pääsiäistä!

12 kommenttia

  1. Hei kaikki Herkut!! Tervetuloa meille!! Ä<3

    VastaaPoista
  2. Ihania pääsiäisherkkuja! Aurinkoista pääsiäisen jatkoa. :)

    VastaaPoista
  3. Aivan huippusuloisia nuo pupumacaronit. :) Oikein mukavaa pääsiäisen jatkoa sinullekin!

    VastaaPoista
  4. Apua miten ihmiset osaa tehdä tuollasia! Mulle macaronit vaikuttaa joltain ihan ydinfysiikalta (ohjetta en oo kyllä ikinä uskaltanut vilkaistakaan), oispa itellä nyt kasa varsinkin noita pupunmuotosia nenän edessä...

    VastaaPoista
  5. No huh, onpaha täyellisen näkösiä macaronsseja ja sun kuvat taas niiiiiii kauniita, vallanki tuo kolomas ylläältä päin!!! Mahtavia värejä... mun tekis mieli kans kokkeilla nuita, mää jo innoissani suunnittelen ristiäistarjottavia, vaikkei Mummin Kulta oo vielä syntynykkään. Eile olin riemuissani ku hoksasin, että ristiäisethä o joskus elokuun alakupuolella ni saa käyttää tuoreita mansikoita!!

    Karvakamuille erityisrapsuja!

    VastaaPoista
  6. Nami, miten herkullisen näköisiä!
    Tuo pupun muotoinen on ihana!

    VastaaPoista
  7. Voi miten ihania pupuja!! Ja nuo keltaiset, niin raikkaan keväisiä!! Nams!
    Koskahan itse saan kokeiltua Macaron-leivoksien tekoa...

    VastaaPoista
  8. Löysin tänne Mansikkamäki -blogin kautta ja ihastuin heti! Aivan ihanan värikästä ja mahtavia kuvia. Rapsutukset Maunolle, mulla täällä ihmiskaima :)

    VastaaPoista
  9. Hauskoja pupu macaroneja :) Olit kommentoinut tekemääni hyydytettyä lakkakakkua ja kerroit, että lakkoja ei löydy kaupoista missään muodossa. Mä googletin sen lakkakastikkeen ja bongasin nettikaupan josta saa tilattua mm. lakkahilloa ja kakussa käyttämääni kastiketta. Tässä sulle linkki, jos kiinnostuit: http://verkkokauppa.lapinherkut.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=hillakastike Tuolla näytti olevan myynissä muitakin herkkuja

    VastaaPoista
  10. nami mitä herkkuja :P muutenkin ihana blogi, jään lukijaks !

    psst, käy toki tsekkaamas mun blogi ja jos miellyttää ni lukijaks saa jäädä;)

    VastaaPoista
  11. Jotkut ne tekee täydellisen näköisiä macaroneja! Nam!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥