PÄÄSIÄISEN HERKKUBRUNSSI JA UUDET KULHOT

 Yhteistyössä KitchenTime.fi

Pitkästä aikaa päätettiin järkätä meille kunnon brunssi ja mikä oliskaan ollut parempi syy herkutteluun kuin pääsiäinen! Kauniita astioita, värikkäitä tulppaaneja, pääsiäiskarkkeja, pajunkissoja, tuoreita croisantteja ja pannullinen kahvia. Siinä sitä onkin jo aineksia hyvin alkaneeseen päivään.



Pöytään katettiin croisantteja täytteineen, keitettyjä kananmunia, hedelmiä, passion-rahkamaljat, kahvia ja tuoremehua, sekä pashaa ja pullaa.

Välillä ajoitukset osuu ihan nappiin ja tällä kertaa saatiin valmistaa brunssi kaikessa rauhassa poitsun nukkuessa päiväuniaan. Hän heräsikin juuri sopivasti kun pöytä oli katettu. Siinä vaiheessa olikin jo pikkuisen lounasaika, joten hänelle katettiin oma ruoka.



Sain jonkin aikaa sitten postia KitchenTimelta ja sain valita heidän valikoimastaan muutaman tuotteen. Pitkän pohdinnan ja miljoonan aukaistun välilehden jälkeen päädyin kartuttamaan astiakokoelmaani muutamalla uudella kulholla. Valitsin 2 kpl Marimekon Siirtolapuutarha-kulhoja. Nämä ovat tilavuudeltaan 5dl, joten kulhoihin mahtuu hyvin tarjoiluja tai sitten esimerkiksi keitto- tai salaattiannokset. Pääsiäisen kunniaksi täytettiin kulhot erilaisilla nameilla sekä suklaamunilla. Lisäksi kaivoin kaapista kattaukseen sopivia muitakin Marimekon astioita.

KitchenTimen sivuilla vaihtelee tarjoustuotteet, esimerkiksi nyt siellä näyttäisi olevan tarjouksessa ihanat pienemmät Siirtolapuutarhan kulhot ja sitten näitä suurempia lautasia. Meidänkin olisi tarkoitus hankkia vähitellen suurempi astiasto yhtenäisiä ruokalautasia ja leipälautasia. Eikä tarjoilukulhoja kai voi koskaan olla liikaa, eihän? :)









Kyllä vaan runsaat aamiaiset ja pitkälle aamupäivään venyvät brunssit ovat mitä parhain tapa aloittaa päivä. On kiva kutsua perhe ja ystäviä koolle ja istua yhdessä pöydän ääreen herkuttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia. Lisää aamiais- ja brunssijuttuja löytyy täältä.  Ja eiköhän meillä taas viimeistään vappuna kokoonnuta yhteen perinteiselle vappubrunssille, kuten viime vuonnakin. Toivotaan, että silloin on yhtä aurinkoinen päivä kuin tuolloin oli.

Eilen sitten myöhemmin iltapäivällä mentiin vielä mun vanhemmille syömään. Olin tehnyt kahvipöytään toisen pashan ja toffeerakeilla tuunattuja brownieita. Kyläiltiin myös pikaseisti isovanhempien luona, josta saatiin perinteiset joka vuotiset suklaamunat ja ensimmäistä kertaa pikkujäbäkin sai oman pääsiäispupunsa. Siinä sitä riittikin ihmettelemistä, mutta taitaa olla että suklaat päätyvät jonkun muun vatsaan kuitenkin vielä jonkin aikaa :)

Ensi viikolle onkin jo kaikenlaista ohjelmaa taas luvassa, joten taidetaan nauttia ihan vaan kotoilusta vielä tämäkin vapaapäivä. Kuulemisiin!

5 kommenttia

  1. Ihanan näköinen brunssi! Tosi herkulliset, värikkäät kuvat. <3

    VastaaPoista
  2. Tältä näyttää täydellinen pääsiäispöytä. :) Upeaa väriloistoa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä maistui ja oli ihana kattaa pöytä pääsiäisen kunniaksi :)

      Poista
  3. Ihana ja kutsuva pöytä. Tulee oikein hyvälle tuulelle, wau !

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥