VIRKISTÄVÄ PERSIKKASMOOTHIE

Persikoista ja nektariineista tulee aina mieleen Kreikka ja perheen yhteiset lomareissut. Ollaan reissattu lapsuudesta asti lähes joka kesä jossain päin Kreikkaa ja yhdessä perheen kanssa nautitut aamiaiset lomahuoneiston parvekkeella tai terassilla ovat jääneet hyvin mieleen. Käytiin yleensä iskän kanssa aamulla läheisessä minimarketissa ja leipomossa hakemassa aamupalatarvikkeita. Tuoreita hedelmiä, vasta leivottua leipää ja croisantteja, jogurttia ja kaakaota. Erilaiset tuoremehut olivat myös suurta herkkua ja etenkin sellaiset missä oli joko persikkaa tai nektariinia. Joissakin kaupoissa oli myös laitteita, joilla pystyi puristamaan tuoreita mehuja haluamistaan hedelmistä.

Nyt raskauden loppuvaiheessa oon ahminut persikoita ja nektariineja vaikka kuinka paljon ja sujauttanut hedelmiä myös smoothien joukkoon. Löysin kaupasta Happy Dayn persikkanektaria joka on aivan ihanaa sellaisenaan, mutta sopii hyvin myös smoothien joukkoon tuoreiden persikoiden lisäksi.





Persikkasmoothie   kahdelle
2dl maustamatonta luonnonjogurttia
1 banaani
3 persikkaa
0,5dl persikkanektaria tai persikkamehua
1rkl chiansiemeniä

1. Mittaa blenderiin jogurtti, paloiteltu banaani ja nektariinit sekä persikkanektari ja chiansiemenet.
2. Sekoita tasaiseksi ja tarjoile persikkalohkojen, tuoreiden mansikoiden ja mintunlehtien kera.





Nyt helteillä onkin tullut juotua lähinnä erilaisia mehuja ja smoothieita ja tästä persikkasmoothiesta on tullut mun tämän hetken lempparini. Tällä kertaa laitoin mukaan myös yhden banaanin ja siivutin laseihin koristeeksi muutamia mansikoita. Tuore minttu ja ripaus chiansiemeniä koristeeksi ja smoothie on valmis nautittavaksi.

Täältä löydät lisää helppoja smoothiereseptejä.

Makoisaa viikonloppua!

3 kommenttia

  1. Nam! Meiltä ei löytynyt kaupasta persikkanektaria (eikä -mehua) mutta mangonektari sopi hirveän hyvin joukkoon. Kiitos ohjeesta 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun innostuit testaamaan! :) Persikkamehua onkin ollut yllättävän vaikea löytää! Nyt oon hamstrannut kaupoista persikka-appelsiinimehua ja tuota persikkanektaria, niiiin hyviä molemmat! Täytyy testata myös tota mangonektaria :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥