PALMUSUNNUNTAIN KAHVITTELUT

Ihanan keväinen, aurinkoinen ja leppoisa viikonloppu takana. Tein tosi hyviä kirppislöytöjä, käytiin ostamassa kaapit täyteen ruokaa ja herkkuja virpojille ja kotiin tultua leivoin persikka-rahkapiirakkaa. Laitoin herneenversoja ja pääsiäisruohoa kasvamaan pieniin kahvikuppeihin. Grillattiin jo neljättä kertaa viikon sisään ja syötiin iso kulhollinen fetasalaattia. Eilen illalla olin vielä ystävän luona istumassa iltaa ja kömmin rättiväsyneenä suoraan petiin kun pääsin kotiin.

Tänään aamulla heräsin aikaisin keittelemään kahvia ja kiinnitin ulko-oven viereen "saa virpoa" kyltin. Meillä kävi kolme pientä virpojaa ja nyt tulppaanikimppua koristaa pajunkissat. Aamupäivällä juotiin porukalla palmusunnuntain kahvit ja herkuteltiin rocky roadilla ja leipomallani rahkapiirakalla. Tällä hetkellä mies kokkailee keittiössä ja illalla katsellaan varmaan joku elokuva. Juuri tällaisista viikonlopuista minä pidän!









Mukavaa sunnuntai-iltaa!
 ♥

13 kommenttia

  1. Juurikin leppoisan rennot viikonloput on niitä ihanampaa..:) Meilläkin kävi viiden innokkaan virpojan porukka, onneksi oli suklaamuna kaikille :) Mukavaa Sunnuntaita ja kevötpäivän tasausta.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä :) Mukava myös aloittaa uusi työviikko leppoisan viikonlopun jälkeen. Kivaa alkanutta viikkoa! :)

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Ihanan keväisiä kuvia ja tunnelmia! ♥ Ostin tännekin ison kipon suklaita ja lakuja virpojille, mutta ne jäi odottamaan hakijoitaan.. No, jääpähän enemmän itselle! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eilen paistoi kyllä ihanasti aurinko koko päivän. Tänään sitten sataa taas näköjään lunta. Koira oli innoissaan, mutta minä en :D Meillä jäi kans virposmisherkkuja kulhoon, täytyy syödä itse :)

      Poista
  4. Ihanan keväisiä, aurinkoisia ja värikkäitä palmusunnuntain tunnelmia! Tämä on kyllä sellainen hyvän mielen blogi, poistun täältä aina hymy suussa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Heidi, tosi ihana kuulla! Mulle tuli niin hyvä mieli tästä kommentista! :)♥

      Poista
  5. Slurps! Tuleeko näistä tarjoiluista reseptejä blogiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rocky roadista ja rahkapiirakasta on molemmista tulossa tällä viikolla reseptit blogiin :)

      Poista
  6. Aivan ihastuttavan keväiset kuvat. Kaunis aurinkoinen tunnelma. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Viikonloppuna oli kyllä jotenkin erityisen keväinen fiilis, aurinko paistoi ja lumet sulivat takapihalta. Tosin nyt sitä on satanut aika kivasti taas yön aikana lisää.. jaiks!

      Poista
  7. Ihania kuvia! <3 Noita reseptejä odotellen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nyt on rocky roadit postattu, oli ihan super herkkua! :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥