JOULUKUUN KIRPPISLÖYDÖT

Täällä olisi jälleen kuukauden kirppislöydöt esiteltävänä. Joulukuun aikana kävin kirpputorilla tasan yhden kerran ja sekin oli joulukuun viimeisenä päivänä. Onneksi tuli lähdettyä, sillä tein taas kivoja löytöjä!

Muistaakseni kirjoitin aiempaan kirppispostaukseen jotain sen suuntaista, että tästä lähtien kiertäisin kaukaa kirppiksien lukolliset lasivitriinit. Niistä löytyy aina muumiastioita, joita en vaan millään voi jättää sinne yksinään. Tällä kertaa sieltä tosin löytyi vain yksi muumimuki ja muutamia kulhoja joita multa jo löytyikin. Ihana muumi seinälautanen houkutteli kovasti, mutta 99 euron hinta on vähän liikaa sellaisesta.

Näitä Iittalan Taika-kulhoja mulla on valkoisena pienempää kokoa. Punaiset ja suuremmat kulhot olivat niin hyvässä kunnossa ja kaikki tarrat paikoillaan, että 12,90 euron hinta kappaleelta oli mielestäni oikein sopiva ja ostin sitten molemmat vitriinistä löytyneet kulhot.



Näitä Finlaysonin tyynynpäällisiä oon ostanut aiemminkin kirpputorilta ja ne on meillä tälläkin hetkellä sohvatyynyinä. Nyt löysin kaksi hyväkuntoista päällistä lisää ja nämä maksoivat yhteensä 4 euroa.



Rakastan Indiskan värikkäitä tekstiilejä ja ihastuinkin heti näihin pöytätabletteihin. Yhdessä oli vielä hintatarra paikoillaan ja ovat olleet alunperin 4,90e/kpl. Nyt neljä pöytätablettia maksoi yhteensä 5 euroa. Nämäkin pääsivät heti käyttöön ja ovat kivan pirteitä ja raikkaita keittiössä.


Yhdessä kirppispöydässä oli vino pino kirjoja ja siitä valitsin muutaman lisää kirjahyllyyn. Eilen jo aloitinkin lukemaan tuota Jenny Downhamin kirjaa. Se maksoi 2 euroa ja kaksi alempaa kirjaa maksoivat 1 euron kappaleelta.



Olen oikein tyytyväinen vuoden viimeiseen kirppissaaliiseen. Löytyi kivoja tekstiilejä ja astioita sekä luettavaa. Viimeisen vuoden ajan blogissa on esitelty kaikki kirppislöydöt ja aiemmat postaukset pääsee lukemaan täältä.

Joulukuun kirppislöydöt maksoivat yhteensä 37,80 euroa.

Seuraava projekti olisi tässä pakkailun ja muuton ohella kerätä kaikki tarpeettomat sisustustavarat ja vaatteet ikean kasseihin ja varata oma kirppispöytä. Myös muutamia huonekaluja pitäisi kuvata ja laittaa myyntiin. Kirpputorien kierto jatkuu varmasti samaan malliin, mutta katsotaan jatkanko löytöjen listaamista vielä blogiin :)

14 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Pidän itsekin kovasti näistä löydöistä! Kyllä kannatti lähteä :)

      Poista
  2. Sä teet niin hienoja löytöjä,kateeksi käy.Miltä kirppikseltä nämä löydöt teet,kysyy tamperelainen? Tykkään sun blogistasi tosi paljon,paljon hyviä ohjeita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Välillä jopa tuntuu, että ei viitsi lähteä kirppikselle ettei tule taas kotiin ison saaliin kanssa :) Jotenkin sitä vaan tuntuu aina löytyvän jotain kivaa! Käyn enimmäkseen Järvenpään ja Keravan kirpputoreilla.

      Kesällä käytiin tampereella muutamalla eri kirppiksellä ja siellä tein vain ihan muutamia löytöjä. Varsinkin siellä radiokirppiksellä oli tosi paljon kaikkea krääsää verrattuna siihen, kun kävin siellä joskus vuosia sitten ja löysin vaikka mitä. Toivotaan parempaa kirpparionnea tälle vuodelle! :)

      Poista
  3. K-kaupoilla oli kampanja joka päätty joulukuussa, noita Taika-kulhoja pysty ostamaan aika samaan hintaan :) Keräsimme ite tarroja mutta ei ollu tarvetta millekään, kiitos sukulaisten jotka hankki meille kaapin täyteen synttäri- ja joululahjoiksi :) Ja Iittalan sivuillahan neuvotaan ottamaan tarrat irti, ei niitä kannate kytätä ;)
    Nuo Indiskan tabletit on kyllä sieviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kampanja oli kyllä aika kiva, harmi vaan kun siinä ei ollut niitä valkoisia Taika-astioita ollenkaan. Tarkoitin tarroilla niitä pohjassa olevia tuotetarroja, että niiden perusteella astiat olivat käyttämättömiä :) Noi Iittalan tarrat itseasiassa huomasin kuvissa vasta tämän sun kommentin luettuani. Jotkut taitavat jättää ne paikoilleen, mutta itse otin ne kyllä pois.

      Ja tykkään tosi paljon noista tableteista myös ja Indiskan tekstiileistä muutenkin :) Kiitos kommentista!

      Poista
  4. Ei täältä Lahdesta ikinä löydy noin kivoja astioita (tai jos löytyy, niin muumimukilla on hintaa välintään 50 e)! :-D Tuo Ennen kuin kuolen on yksi lempparikirjoistani, jonka ostin myös joskus aikanaan kirpparilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo tainnut koskaan käydä Lahdessa kirpputorilla, vaikka yleensä koluan aina vähintään yhden kirppiksen läpi jos olen jossain käymässä. Kirja vaikuttaa tosiaan hyvältä, harvemmin sitä tulee enää ostettua kirjoja uutena kun kirppikseltä löytyy usein tosi hyviä :)

      Poista
  5. Koko blogi on kaunista katsottavaa ja nää kuukauden kirppisköydöt on kiva juttu tässä mukana. Jon vaan jaksat niin jatka ihmeessä näidenkin päivittämistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kati! :) Kirppareilla tulee varmasti kierrettyä jatkossakin, joten eiköhän niitä löytöjä eksy tänne blogiinkin :)

      Poista
  6. Oot kyllä aika haka tekemään löytöjä! Ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä hyviä löytöjä tulee kyllä tehtyä! Ja ihanaa kun niistä tulee vielä pitkänkin ajan jälkeen hyvä mieli :)

      Poista
  7. Kirppispostaukset on niitä mitä odotan aina eniten reseptien lisäksi. Teet huippuja löytöjä, en vain tajua miten onnistut aina löytämään näin kivoja? Jatka siis toki näitä postauksia, minua ainakin kiinnostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla että postaukset ovat mieluisia! Taidanpa jatkaa löytöjen esittelyä, jos nyt en kuukausittain niin ainakin silloin tällöin :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥