TOUKOKUUN KIRPPISLÖYDÖT

Täällä taas! Sairastelun jälkeen onkin mukava palata blogin ääreen kivojen kirppislöytöjen kera. Kuukauden kirpputorikäynnit jäivät kolmeen kertaan ja olen taas oikein tyytyväinen saaliiseen.


Tässä kaikki ostokset hamahelmiä lukuunottamatta. Lemppareitani ovat nuo suloiset munakupit, muumipyyhkeet, vyö, taulut sekä yksi tunikoista.

Kauniin väriset munakupit maksoivat yhteensä 1 euron ja nämä ovat mielestäni niin kivat, että olisin voinut maksaa tuon hinnan myös kappaleelta.

Muumipyyhkeitä oli yhteensä kahdeksan ja näistä maksoin 10 euroa. Näissä mietin hetken tota hintaa, mutta päädyin lopulta ostamaan sillä nämä ovat hyvässä kunnossa ja tulevat meillä kuitenkin käyttöön. Onpahan sitten ainakin kivoja pyyhkeitä varastossa kun saadaan pikku Valentina kylään!

Ruusukuvioinen paita maksoi 2 euroa, samoin sen alla oleva ihana tunika joka on tälläkin hetkellä päälläni. Alimmaisena on kevyt neulebolero, joka maksoi 1,50 euroa. Oikean puoleisessa kuvassa oleva punosvyö oli todellinen löytö. Olen etsinyt pitkään jotain kivaa ohutta vyötä mekkojen ja tunikojen kanssa käytettäväksi ja tämä oli juuri sopiva siihen tarkoitukseen. Hintakin oli vain vaivaiset 0,20 euroa.

Kannan aina mukanani huulirasvaa, muutamia varaponnareita ja pinnejä sekä muuta pientä tilpehööriä joita varten tämä norsupussukka oli juuri sopiva 1 euron löytö.


Polkka Jamin ihastuttavat kortit kehystettyinä maksoivat 1,50 euroa kappale. Nämä pääsivät heti keittiöön, tykkään kovasti!

Oon taas töissä ollessani innostunut näpräämään hamahelmillä, joten olin aika innoissani kun löysin kirppikseltä ison paketin erilaisia helmiä ja alustoja 6 eurolla. Joskus vuosia sitten tein tosi paljon erilaisia hamakorviksia, magneetteja ja avaimenperiä. Onkin ollut taas kivaa puuhaa pitkästä aikaa suunnitella näistä erilaisia koruja.

Koreja meiltä löytyy jo vaikka kuinka paljon, joten nämä ostettuani laitan muutaman korin kiertoon omaan kirppispöytään. Nämä olivat vaan juuri sopivan matalat eteisen hyllykköön ja näissä huivit pysyvät hyvin säilössä. Korit maksoivat 3 euroa kappale. Oikealla näkyvä leivosvuoka maksoi 1 euron ja niihin onkin jo suunnitteilla leivonnaisia.

Syntymäpäivien ja muiden tärkeiden juhlapäivien ylös merkkaaminen on helppoa, kun sille on ihan oma kirjansa. Muumikuvin koristeltu kirja oli vaan jotenkin niin suloinen, että mun oli pakko ostaa se. Kirja maksoi 2 euroa.

Näitä pirteän värisiä tyynynpäällisiä oon katsellut joskus Ikeassa, mutta en oo sit kuitenkaan ostanut. Nyt nämä maksoivat 2,50 euroa kappale, niin oli pakko ostaa ja laittaa heti sohvalle muiden tyynyjen joukkoon.

Tykkään isoista ja värikkäistä korvakoruista, joten mielelläni maksoin näistä pyydetyt 1,50 euroa.

Toukokuun kirppislöydöt maksoivat yhteensä 42,20 euroa.

Hyviä löytöjä tein jälleen ja kesän aikana onkin luvassa vähän erilaisia kirppismaisemia, sillä me varattiin matka Prahaan. En malta odottaa! :) 

8 kommenttia

  1. Ihanat nuo kehystetyt kortit!! Meiltä löytyy pikku neidin huoneesta pöllö tyynynpäälinen. Et ole vieläkään tullut kylään. Nyyh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän niistä itsekin kovasti! :) Ja ihastelin Polkka Jamin isoja julisteita eilen Tampereella.. ne on niin ihania! Koitetaan sopia kyläilypäivä vihdoin ja viimein.. heinäkuussa varmaan onnistuisi! :)

      Poista
  2. Ihania ja värikkäitä asioita! Nyt kesän kynnyksellä tekeekin mukavia kirppislöytöjä, kun ihmiset siivoilevat ja tyhjentävät varastoja. :) Itsekin sain eilen viidellä eurolla aika kivan saaliin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! :) Saispa itsekin nyt vihdoin aikaiseksi varata pöydän, oon kerännyt jo monta ikean kassillista myytävää tavaraa ja vaatetta. Toisaalta olisi kiva nyt kesällä mennä myös itse myymään jonnekkin kirpparille!

      Poista
  3. Taas hienoja löytöjä! Kunpa minäkin löytäisin tuollaisen muumipeikon syntymäpäivä-kirjan! Ihana:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon itsekin oikein tyytyväinen näihin löytöihin! Syntymäpäiväkirja oli tosiaan hauska löytö, toivottavasti sullekin löytyisi oma jostain :) Googletin ton kirjan nimen ja ainakin niitä on ollut myynnissä nettikirppiksillä ja huuto.netissä :)

      Poista
  4. Voi että, ihania juttuja löysit taas. ;-) Olen tällä viikolla käynyt pari kertaa kirpparilla, enkä löytänyt muuta kuin yhden (tosin aika ihanan) paidan - mutta joskus näinkin. Kyllä niitä löytöjä taas joku kerta tekee!
    Ja voi että, nuo Muumi-pyyhkeet! ♥ Oikeastaan tuo kymmenen euroa on aika vähän, kun miettii, että uusina noilla on hintaa 5 e tai enemmänkin kappaleelta. :-D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥