LEILA'S GENERAL STORE TUKHOLMASSA

Kesäisellä Tukholman reissulla mulla oli toiveena päästä käymään Leila Lindholmin myymälässä. Leilan leivontatarvikekauppa löytyi helposti suunnistamalla isoon ostoskeskukseen, joka oli kävelymatkan päässä Stureplan hotelliltamme.

Olin nähnyt myymälästä muutamia kuvia etukäteen ja se oli ehkä vielä upeampi kuin olin kuvitellut. Hyllyt ja pöydät olivat täynnä ihania leivontajuttuja, juhlatarvikkeita ja astioita sekä kaikenlaista rekvisiittaa ja erilaisia keittiövälineitä. Kakku- ja leivosvuokia löytyi laidasta laitaan, oli klassisia piirakkavuokia ja hieman erikoisempia muotteja. Juhlia varten kauppa on täynnä servettejä, lautasia, paperipillejä, värikkäitä viirejä, lahjapapereita, onnittelukortteja ja erilaisia koristeita. 

Lisäksi myymälästä löytyi kauniita keittiötekstiilejä niin patalappuina, keittiöpyyhkeinä kuin essuinakin. Myös Leilan leivontakirjoja oli myynnissä ja olihan mun pakko ostaa Hello cupcake!-kirja, joskin tajusin vasta kotona sen olevan ruotsinkielinen. Olin niin uppoutunut kirjan herkullisiin kuviin, että en edes tajunnut vilkaista niiden vieressä olevia tekstejä..

















Leivontakirjan lisäksi ostin myymälästä suloisia cup cake-koristeita, paperipillejä sekä pieniä muotteja. Hypistelin ja pyörin siellä vaikka kuinka kauan, sillä valinnan varaa oli niin paljon ja mun oli vaikea päättää mitä olisin ostanut.

Ostokset pakattin kassalla kauniiseen läpikuultavaan kääreeseen ja paperikassiin sujautettiin mukaan postikortti, jossa oli herkullinen marenkiresepti. Niin ihana kauppa ja just sellainen, jossa haluaisin olla töissä! :)

Leilas General Store: Kauppakeskus MOOD Stockholm, Regeringsgatan 48, 111 44 Stockholm

Ainiin! Huomioikaa, että myymälässä ei käy maksuvälineenä käteinen vaan ainoastaan kortit.

12 kommenttia

  1. Apua! Onkohan se suunnattava pikimmiten kohti Tukholmaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, ehdottomasti on! Vitsi tuolla on varmana niin ihania joulujuttujakin ja kaikkea, pakko päästä uudestaan! :)

      Poista
  2. Niin suloisia tavaroita. Noita voisi hypistellä vaikka koko päivän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin voisi! Harmi vaan että matkaseuralainen ei ollut ihan samaa mieltä :D Mut onneksi aika kauan sain silti pyöriä tuolla ihan rauhassa :) Myös myyjät olivat tosia ystävällisiä ja auttoivat mielellään, kun kyselin tuotteista.

      Poista
  3. Siellä löytyy vaikka mitä! Sinne voi jäädä päiväksi pyörimään ja ihmettelemaan tavaroita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Tuotteiden esillepano on niin upea ja tavaraa on paljon, joten tuolla viettäis tosiaan vaikka kokonaisen päivän :)

      Poista
  4. Kun Tukholmaan tulee asiaa, olin jo päättänyt ennen tämän jutun näkemistä, että tuonne on päästävä. Tunne vahvistui entisestään noiden ihanien kuvien ansiosta, leipojan unelmakauppa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi mäkin toivon, että pääsisin käymään tuolla uudestaan.. etenkin nyt ennen joulua olisi ihana päästä myymälään ihastelemaan :)

      Poista
  5. Ooooh my gooosh! Tuo kauppa on ollut mun "pakko päästä" -listalla jo hyvän tovin, mutta onneksi näyttää nyt siltä että laivan keula saattaa ottaa suunnaksi Tukholman tuossa joulun alla... ;) Tuolta ei varmasti voi lähteä ostamatta kaikenlaista ihanaa leivontaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi sinä onnekas! Voin vaan kuvitella mitä kaikkea ihanaa sieltä löytyykään nyt joulun alla! :)

      Poista
  6. Tuolla olisi kyllä ihana päästä käymään.♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥