♥ Persikka-kaurasmoothie

Blenderin oston jälkeen on kulunut varmaan viis purkkia luonnonjogurttia, lukematon määrä banaanejaa, erilaisia leseitä, persikoita, marjoja ja soijamaitoa. Oon tehnyt melkein joka aamu smoothien ja koittanut keksiä kaikkia erilaisia makuyhdistelmiä. Tänä aamuna blenderiin päätyi jogurtin lisäksi muutama persikka, banaani, vähän vadelmia, kaurahiutaleita ja loraus superhyvää vanilja-soijamaitoa.

Persikka-kaurasmoothie  2-4 annosta
2dl maustamatonta luonnonjogurttia
1dl kaurahiutaleita
0,5-1 dl vanilja soijamaitoa
2 persikkaa
1 banaani
1dl vadelmia

1. Pilko persikat neljään osaan. Mittaa jogurtti, kaurahiutaleet sekä soijamaito blenderiin ja sekoita. Lisää soijamaitoa sen mukaan, kuinka paksua smoothieta haluat.
2. Lisää persikat, puolitettu banaani ja vadelmat. Sekoita smoothie tasaiseksi ja nauti.



Vaniljalla maustettu soijamaito on ihan sairaaan hyvää! Kiitos iskälle joka vinkkasi et sitä kannattaa laittaa smoothien sekaan.

MUKAVAA LAUANTAITA!

10 kommenttia

  1. Mm, kuulostaa hyvältä! Itse en voi soijamaitoa käyttää, kun olen sille allerginen, mutta muuten hyvin samankaltaisia smoothieita on tullut itsekin pyöräyteltyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli! Onneksi soijamaidon tilalla voi käyttää monia muitakin tuotteita :)

      Poista
  2. Tuota vanilja-soijamaitoa pitääkin maistaa! :) Olen katsellut sitä joskus kaupassa muttei vielä ole kuitenkaan kotiin asti päässyt, tällä hetkellä mulla on kaapissa Alpron mantelijuomaa (se makeutettu versio) ja on muuten hyvää sekin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mantelijuoma on kans hyvää, mut vanilja-soijamaitoa kannattaa myös ehdottomasti testata! :)

      Poista
  3. Kokeilepa tehä avokadosta smoothieta. Laita parit manssutki mukaan, pikkasen sitruunamehua tai greippi/appelsiini, ja avokadon puolikas. Tulee super herkkua. =) Pinaatti ja avokado on myös loistopari.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Oon tehnyt joskus sellaista smoothieta jossa oli ainakin avokadoa ja banaania, mut voisin kyllä kokeilla tota sun versiota kans :)

      Poista
  4. Oma vakiosmoothieni: maustamatonta jugua, banaania, tyrnimarjoja, kaurahiutaleita, joskus hunajaakin. Tyrnimarjat vedän eka tehomyllyssä, jotta saan pelkän mehun smoothieen. Siemenet ja kuoret kuivaan, pyöritän jauheeksi ja käytän leipätaikinassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi kuulostaa hyvältä! Tyrni tuo varmasti kivaa kirpsakkuutta smoothieen, pakko testata tätäkin :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥