PÄHKINÄHUNAJAA

Me käytiin tänään porukalla ruokaostoksilla ja oltiin menossa myös kirpputorille, mutta molemmat hyvät kirpparit olivat kiinni. Tultiin sit kauppareissulta suoraan meille, keitettiin pannullinen teetä ja syötiin patonkia levitteiden sekä viinirypäleiden kera. Pähkinäinen hunaja sopi hyvin teen kanssa :-)

Istuskeltiin ja juteltiin kaikenlaista, laitoin kynttilöitä palamaan ja olin onnellinen siitä että saa vaan olla ja siitä, että mulla on ihania läheisiä ympärilläni.

Kun porukat lähtivät, Mauno pääsi pitkälle lenkille ja mä aloin tekemään taikinaa hampurilaissämpylöitä varten. Nyt on taikina kohoamassa, miehen tekemä coleslaw odottaa jääkaapissa ja kohta aletaan valmistamaan muita täytteitä. Me tehdään erilaisia pieniä hampurilaisia, joihin saatiin inspiraatiota uudesta hamppari-kirjastamme :-)

Nyt mä istun tässä sohvan nurkassa viltin alla ja juon kissanminttulikööriä. Kulunut vuosi on ollut opettavainen. Maisa pyörii paljon mielessä, ikävä on edelleen kova. Isän menettäminen tämän vuoden alussa oli niiin lähellä, että sen jälkeen on pakostikin osannut arvostaa omaa perhettään entistäkin enemmän. Ollaan tehty perheen kanssa yhdessä kaikkea kivaa, ollaan muutettu uuteen kotiin ja oon ollut töissä kivoissa työpaikoissa - joskin toivon kovasti, että löytäisin jonkin pitkäaikaisemman työpaikan. Kesällä mun suloinen kummityttöni Vaapukka syntyi, olimme häissä ja muutamissa muissa isommissa juhlissa, syksyllä matkustimme aurinkoiseen Kreikkaan. Vuoteen on mahtunut paljon kaikenlaista kivaa myös blogin osalta ja oon päässyt mukaan tosi mielenkiintoisiin yhteistyöjuttuihin ja reseptikilpailuihin. CocoVin reseptikisan voittaminen tuntui myös upealta! :-)

Tänä aamuna vaihdoin sohvatyynyjen päällisiä, kun Mauno päätti kasata tyynyistä itselleen nukkumispaikan. Annoin pikkuherran nukkua rauhassa tyynyjen keskellä ja jatkoin muita hommia :-) Me vietämme vuoden vaihteen jälleen kerran kotona, jotta Maunolla olisi mahdollisimman turvallinen olo rakettien paukkuessa. Meillä on nyt yks kaveri kylässä, mut illemmalla tiedossa itse tehtyjä hampurilaisia ja hyvän sarjan katselua. Ostettiin me sentään pullo Fresitaa uuden vuoden kunniaksi!


VOIKAA HYVIN!

10 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Kiitos Marru! Hyvää uutta vuotta myös sulle! :-)

      Poista
  2. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA MIMOSA :)

    VastaaPoista
  3. Pähkinähunaja = herkkua !

    Loistavaa uutta vuotta sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi niin on!! Join just kupillisen sitruuna-inkivääriteetä pähkinähunajalla, nams :-) Kiitos ja samoin sinne! :-)

      Poista
  4. Pähkinähunaja? Löytyykö ohje täältä vai laitatko tulemaan reittiä tai toista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pähkinähunaja on Kreikasta ostettua paikallista hunajaa, johon on sujautettu reilusti saksanpähkinöitä mukaan. Vamaan vois tehdä helposti myös itse :)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥