ISÄNPÄIVÄN HERKKUAAMIAINEN

Viime sunnuntaina vietettiin Isänpäivää ja sen kunniaksi aamu alkoi herkullisella brunssilla. Hieman ryppyinen pöytäliina, sekalaisia astioita, tuikkuja, paketoituja lahjoja, melkein koko perhe koolla ja paljon herkkuja. Ihana sunnuntaiaamun aloitus! :-)

Tuoreita croisantteja, luomu ruisleipää, erilaisia juustoja ja keksejä, appelsiinimarmeladia, viikunahilloa, täytettyjä croisantteja, munakasta & rapeaksi paistettua pekonia, soijajogurttia pähkinäisillä kinuskiluumuilla, kahvia, suklaata, tuoremehua sekä kuohuviiniä.

Valentinan ja veljeni lähettämät Isänpäivän videoterveiset Prahasta piristivät jo ennestään mukavaa ja leppoisaa aamua. Pitkälle venyneen brunssin jälkeen päivä jatkui isovanhemmillani kahvitellen, koirien kanssa leikkien ja iltapäivällä aloimme valmistamaan siskoni kanssa ruokaa koko porukalle.

Lahjaksi iskä sai Ville Haapasalon kirjan, lämpimät sukat, kasapäin suklaata ja muita herkkuja sekä Fingerporin seinäkalenterin, joulukalenterin ja muuta pientä. Ukki ja vaari saivat teetä ja suklaata :-)

Huh! Onpa ollut viikko! Kymmenen tunnin työpäivien jälkeen en oo jaksanut edes avata tietokonetta. Oon vaan ulkoillut Maunon kanssa, lueskellut sohvan nurkassa viltin alla, tehnyt ruokaa ja viettänyt illat kotona poikaystävän kanssa. Vihdoinkin on viikonloppu ja tänään onkin luvassa yökyläilyä ja pikkujoulut naisten kesken, paitsi Mauno tietty pääsee mukaan illanviettoon. Glögiä, pipareita, hyvää ruokaa, saunomista ja ehkä vähän viiniäkin ;-) Mukavaa lauantaita!

8 kommenttia

  1. Tunnelmallinen & herkullinen isänpäivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä ihanaa herkutella kynttilänvalossa perheen kesken :-)

      Poista
  2. Onpas taas herkkupöytä katettu : )

    VastaaPoista
  3. Teillä näyttää niin tunnelmalliselta! Hei näin joulukauden lähestyessä heittäisin toivepostausehdotuksen tai mikäli joskus jotain sen sorttista olisit tehnykin: sulla on aina niin superinspiroivia reseptejä täällä että menee jo pää pyörälle, mutta mitkä on sun ehdottomat suosikit tai vinkit jos haluaisi tänä vuonna vaan leipoa tai kokata joululahjat lähimmäisille? :3 Onko jotain ihan lempparimakeisia, vai suolaisia, tai kenties jotain pullotettua jakamaan jouluiloa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos kivasta kommentista! :-) Mulla onkin tosi paljon ideoita joululahjojen suhteen ja pyrin tekemään mahdollisimman paljon itse just kaikkia ihania herkkuja lahjoiksi. Voisin kyllä tehdä postauksen sellaisista herkuista, joita itse ajattelin tehdä tai oon jo tehnyt ja joita on myös helppo pakata suloisiin kääreisiin :-) Kiitos ideasta ja mukavaa viikkoa! :-)

      Poista
  4. Ihana aamiainen. =) Minäkin tein meillä juhla-aamiaisen ja kukaan ei sitten jaksanutkaan syödä sen jälkeen mitään kuin vasta illalla =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuttu tunne! Mietin kans ton brunssiherkuttelun jälkeen et kiva alkaa melkein heti hääräämään keittiössä päivällisen merkeissä, mut hyvin me jaksettiin syödä kun syöminen venyi kuitenkin selkeästi illan puolelle :-)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥