♥ Mansikkainen vuohenjuustosalaatti, vähän viiniä ja paljon tuoreita yrttejä

Taas salaattia! Tällä kertaa mansikkaista, joukossa täyteläistä vuohenjuustoa, raikasta vesimelonia ja tuoreita yrttejä suoraan pihamaalta. Niin hyvää! Me syötiin lauantaina ulkona, katettiin pöytä takapihalle ja tarjolla oli mitä maukkaimpia herkkuja. Salaattibaarista haettuja artisokan sydämiä, aurinkokuivattuja tomaatteja ja valkosipulimarinoituja oliiveja. Keitettyjä pikkuperunoita, höyrytettyä kukkakaalia ja porkkanaa. Grillattua broileria, patonkia, mansikkasalaattia ja viiniä :-)

Mansikkainen vuohenjuustosalaatti vesimelonilla ja yrteillä
Reilusti tuoreita mansikoita
Tuorekurkkua
Pala vesimelonia
Vuohenjuustoa
Vähän retiisiä
Salaattia
Basilikaa, persiljaa, korianteria ja kevätsipulia
Loraus sitruunamehua

1.Pilko mansikat, kurkku ja vesimeloni isoon salaattikulhoon. Pilko joukkoon hieman retiisiä ja puolikas pötkö vuohenjuustoa.
2.Lisää joukkoon paljon erilaisia yrttejä ja iso nippu kevätsipulia. Päälle loraus sitruunamehua, vierelle pala patonkia ja lasillinen valkoviiniä. Nams! :-)





Illalla vielä saunottiin ja istuskeltiin terassilla, super kiva lauantai! Aiemmin päivällä käytiin kirpparilla ja tein tosi hyviä löytöjä. Söpö vaaleanpunainen pikkuradio oli hauska löytö, samoin muutamat jutut keittiöön ja kasa kivoja paitoja. Paras löytö oli kuitenkin Hifk:n fanipaita Karalahden nimellä, jihuu ja juhuu että mä pompin ilosta! :-)

16 kommenttia

  1. Musta tuntuu, että tää on just sitä salaattia, jota tarjotaan tulevalle morsiammelle kahden viikon päistä polttareissa :) Ehkä täytyy uhrautua, ja jopa kokeilla tätä ennen niitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi! Ihana kuulla :-) Kannattaa ehkä uhrautua, niin hyvää tää oli! :-)

      Poista
  2. Itsekin tein juuri mansikoista ihanaa salaattia! Mahtava kesä.♥

    VastaaPoista
  3. Mansikasta on makupariksi monelle - ne ajat ovat menneet, kun se yhdistettiin pelkästään ohukaisiin tai täytekakkuihin!

    Terv. http://nami-hiiri.vuodatus.net

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Mansikat sopii tosi hyvin niin moniin salaatteihin ja muihin kokkailuihin. Vaikka onhan se mansikkakakku yks parhaista silti :-)

      Poista
  4. En tiiä teetkö tämmäsiä, mutta mun blogissa ois sulle haaste! :-)
    http://eatmymind-eatmymind.blogspot.fi/2013/06/liebster-blog-challenge.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, teen kunhan saan aikaiseksi.. oon ollu vähän laiska näitten haasteiden kanssa, mutta aion mä niistä vielä postauksen tehdä :-) Joten kiitos!

      Poista
  5. Nam! Näyttää niin hyvältä :P

    VastaaPoista
  6. Ihanan näköistä ja kirpparilöydöt on parhaimmillaan juurikin tuollaisia ilontuottajia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Pienistäkin löydöistä tulee aina tosi iloiseksi! :-) Kiitos kommentista!

      Poista
  7. Että nämä sun kuvat o herrrrrkullisen näkösiä, aina pittää suupieliä pyyhiskellä, ku sun sivvuilla visiteeraa :D :D :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥