♥ Tästä tulee hyvä päivä

Juon just aamukahvia keltaisesta Niiskuneitimukista ja mietin miten nopeasti tää viikko on oikein mennyt. On kyllä ollut aika sateisia päivä ja lumet on sulanu kovaa vauhtia. Takapiha näyttää ihan erilaiselta verrattuna siihen kun muutettiin tänne vähän yli kuukausi sitten. Nyt aurinko paistaa, kävin Maunon kanssa pitkällä aamulenkillä, jääkaapissa on kaks purkkia super hyvää tuoremehua, pyykit pyörii koneessa ja on vaan jotenkin niin hyvä fiilis! Mitähän kivaa tekemistä keksis tälle päivälle? :-)



Tällä viikolla olen:

Jännittänyt tuloksia kouluun pääsystä ja kuunnellut erään työntekijän juttuja siitä, kuinka mun kannattaisi vaan unohtaa koko ala ja hakea vaikkapa lähihoitajaksi, koska niitä tarvitaan aina. Mun pitäisi kuulemma vaan hakea toiseen kouluun ja unohtaa samalla kaikki mun unelmat. Mulle tuli tosi kurja olo noista puheista, olinhan varannut ajan sen takia että saisin apua mun ammatinvaihdon kanssa.
Käynyt kuntosalilla ja pitkillä kävelyillä. Pessyt koiran kuralenkin jälkeen ja ihastellut puhdasta turkkia kunnes oli sateisen iltalenkin aika..
Maistanut pitkästä aikaa sushia, en pitänyt siitä vieläkään.
Kokkaillut tofu-kasviswokkia niin paljon, että sitä riitti kolmeksi päiväksi. 
Lukenut kirjoja ja lehtiä viltin alla, askarrellut tauluja ja vaihtanut järjestystä olohuoneessa sekä eteisessä. Nyt on paljon avarampaa ja isomummon vanha senkki sai sittenkin vielä jäädä kun keksin sille paremman paikan.
Käynyt longboard-liikkeessä, ihastellut Indiskan astioita ja ostanut kaunista valkoista kakkupaperia
Hakenut elloksen paketin, jossa oli uusi takki kevääksi, kivat pussilakanat ja muutama tyyny sohvalle.
Syönyt lettuja kermavaahdon ja kesällä poimittujen mansikoiden kanssa. Pakastimen tyhjennys jatkuu.. vielä olisi lisää mansikoita, mustikoita, punaviinimarjoja ja raparperia.

Aion vielä:

Nauttia auringonpaisteesta, ulkoilla paljon ja tehdä jotain hyvää ruokaa.
Hinnoitella kirppisjuttuja, vihdoinkin pöytä varattuna!
Suunnitella työjuttuja sekä tulevaisuutta ja vahdata sähköpostia tärkeitä juttuja odotellessa. 
Ostaa lisää multaa ja siirtää viherkasvit isompiin ruukkuihin.


Nyt mä taidan mennä herättämään ton yhen unikeon ja koitan houkutella mukaan uikkariostoksille! Oon koittanut etsiä uimapukua jo pitkään, mutta en oo löytänyt mitään kivaa. Uiminen olisi mun kipeiden nivelten ja selän takia hyvä liikkumismuoto, joten etsintä jatkukoon. Ulkomailla käytän aina biksuja, mutta uimahalleissa mun mielestä uikkarit on vaan paljon kivemmat. Katselin just kuvia meidän viimeisimmästä Kreikan matkasta ja tuli kauhee ikävä sinne pikkukylään!

Aurinkoista lauantaita! :-)

10 kommenttia

  1. tuli hyvä mieli tätä lukiessa :-)

    VastaaPoista
  2. Kuuleppa Mimosa, seuraa nää syämen ääntä, eläkä välitä jonku sanomisista. Voi toki olla, että jonaki päivänä jouvut totiammaa, että ois pitäny sitteki kuunnella sitä, mutta yhtä kaikki o mahollista, että oot onnelline siitä, ettet niistä puhheista välittäny.

    Moon huomannu, että sillo ku ihimisellä o itellä huono olla, ni se halauaa, että muillaki o, jätä ne puhheet ommaan arvoosa ja tee niinku susta oikialle tuntuu. Kaikkienha meijä on elettävä oma elämä, tehtävä omat virheet ja kokia onnistumisen ilot. Tsemppiä vaikka mihi päätöksee tulisit!!!

    Ja tuosta mehusta oot oikiasa, mun suosikki o justiinsa tuo sama, isäntä kerra kaupasta tullesa sano, että ostin sulle sitä morkooni-mehua, olin ensi että täh, häh... sitte hokasin, että mitä se tarkotti. Tuo o ihanan pirtsakan makusta, slurps!

    Mukavaa viikkua teijän poppoolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustavasta kommentistasi! Oli pakko lukea se muutamaankin kertaan :-) Toi mies jonka luona kävin juttelemassa mun ammatinvaihdosta oli niin pelottava etten oikein ustaltanut sanoa sille ihan kaikkea mitä mieleen tuli :D Kyllä mun olis tehnyt mieli sanoa, että mielummin haen alalle joka mua oikeasti kiinnostaa kuin tekisin kuten hän ja olisin töissä paikassa joka ei selkeästikään ole mieleinen.

      Ja toi mehu on kyllä ihan super hyvää! Ostin nyt ekaa kertaa saman valmistajan omppumehua ja se maistui kans tosi hyvältä :-)

      Mukavaa viikkoa myös sinne!! :-)

      Poista
  3. Oi tosi kiva ja piristävä postaus, kiitos! :-)

    VastaaPoista
  4. Kurjaa, että joku haluaa neuvoa sinua niin, että siitä pahottuu mieli. Elämässä ei ole kuin yksi oikeatie ja se on omatie. Jos se tuntuu hyvältä ja oikealta päätökseltä, sillon pidä siitä haavesta kiinni ja kulje sitä kohti! Se on sillon ihan oikea. Arvostelijoita löytyy aina! Miehän vaihdoin kanssa alaa, ja sain osakseni aika paljon arvosteluja että heitän kaiken vanhan "hukkaan". Tuo on tosi kurjaa, mutta pidä pää kylmänä! <3. Mie toivon, että sie pääset siihen kouluun mihin haet! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekin kommentista! :-) Nää on kyllä aika vaikeita asioita, varsinkin kun joudun jättäytymään työelämässä pois alalta jota rakastan. Siks olisinkin kaivannut enemmän tsemppiä tuolla tapaamisessa, enkä valitusta siitä miten huonosti olen valinnut uuden alan jolle haluan opiskelemaan. Huoh. Mäkin toivon tosi paljon että pääsisin tohon kouluun, sinne on vaan ihan super paljon hakijoita ja vaan 10 valitaan. Jännittää! :D

      Poista
    2. Okei! :) Mitä alaa sie yrität päästä opiskelee? Hui, mie pietän sulle peukkuja et oot yks niistä kymmenestä! :)

      Poista
  5. Oon peukut pystyssä, että pääset haluamaasi uuteen kouluun! Itse opiskelin neljä vuotta erästä alaa, kunnes tajusin, että ei se olekaan sitä mitä haluan tehdä. Hain uuteen kouluun, muutin toiselle paikkakunnalle ja nyt on ensimmäinen vuosi uudessa koulussa takana. Enkä kadu yhtään. Unelmiaan ei tosiaankaan kannata haudata kenenkään muiden sanomisien tähden. Aina on joku, joka on eri mieltä tai joka uskoo tietävänsä paremmin, mutta häntä pystyssä vaan eteenpäin sitä omaa polkua! Tsemppiä. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥