PANNUILLINEN TEETÄ JA PEITON ALLE

Nappailin muutamia kuvia keittiön tasolta jota vähän järkkäilin teen keittelyn lomassa. Olo on tosi kipeä, sellainen nuupahtanut, kurkkukipuinen ja nuhainen. Menin eilen illalla jo yhdeksän jälkeen nukkumaan, näin koko yön jotain kamalia unia ja heräsin aamulla juuri sopivasti kun telkkarista tuli jakso muumeja. Muumilaaksoon rantautui vanha puulaatikollinen erikoisia siemeniä, joista kasvoi yön aikana muumitaloa ympäröivä viidakko. Tuli ihan lapsuus mieleen, silloin aina kipeänä katsoi peiton alla muumeja ja joi mummin tekemää mehua tai iskän keittämää kaakaota. Viimeistään siitä muuten huomaa olevansa kipeä, ettei tee aamulla mieli kahvia!


Meillä on tosiaan tässä uudessa kodissa paljon vähemmän tilaa kuin aiemmin. Ja vaikka heitettiin tosi paljon tavaraa suoraan kaatopaikalle, kierrätykseen, kirppiskasaan ja tutuille - niin silti tuntuu ettei tänne millään mahdu kaikki mun ihanat tilpehöörit ja sisustustavarat. Keittiöön on suunnitteilla avohyllyjä, joihin saisi kivasti esille leivontakirjat, jauhopurkit, pastat ja sellaiset. Lisäksi olohuone kaipaa seinähyllyjä ja kylpyhuoneeseen pitäisi hommata joku kiva hyllykkö..

Muuten meillä on aika kivan näköistä täällä jo ja mikä parasta, oli ihanaa päästä eroon kaikesta turhasta tavarasta mikä vei vaan tilaa kaapeissa ja hyllyjen päällä. Vielä kun mies sais palautettua töistään lainatut muuttolaatikot, niin toi parvekekkin näyttäis vähän kivemmalta ;-) Siihen paistaa muuten just kivasti aurinko ja meillä on taas kesäpuutarhan suunnittelut meneillään. Viime kesänä napsittiin omalta parvekkeelta muutamaa erilaista salaattia, minttua, basilikaa ja rucolaa.  

Mitähän sitä tällä kertaa laittaisi? Oisko teillä jotain hyviä vinkkejä, mitä kannattaisi laittaa aurinkoiselle parvekkeelle kasvamaan? Ainakin viimevuonna mun kirsikkatomaattien kasvattaminen lähinnä nauratti muita, vaikka itse olin kovin ylpeä ehkä 15cm korkeiksi kasvaneista varsista.. ;-)

12 kommenttia

  1. Mulla oli pari vuotta sitten parvekkeella vesimeloneita. Hyvin kasvoivat siihen asti, kunnes kissat keksivät että ne versot on hyvänmakuisia :D
    Mutta ne vissiin on helppoja kasvattaa meloneiksi asti:)Kunhan ei omista kissaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä! Vitsi miten kivaa olis kun parvekkeella kasvais vesimelonia! Uskaltaiskohan tota kokeilla.. :-D Meillä ei oo versoja napsivaa kissaa, joten jos se on ainut este niin ehkä pakko kokeilla!

      Poista
  2. Ihania nuo keittiön ylhäällä olevat pikkutalut! Mahtikset! Ja mukavaa perjantaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, ne on itseasiassa muumi-magneetteja, jotka vei kuulemma liikaa tilaa jääkaapin ovessa.. joten päätin piilottaa ne tonne ;-)

      Poista
  3. Ja niiiiii ihkuja kuveja taas, ettei mittää rajjaa, onnia uutee kottii!! Njaa, moon kaikkia muuta ku viherpeukalo, jotenka tuoho sun kysymyksee mää jätän vastaamatta, luulen että nii o viisain :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vähän kellertäviä on osa kuvista kun valaistus on niin huono. Haha, en mäkään mikään viherpeukalo oo, mutta jotenkin niitä salaatteja ja muita saa silti vahingossa kasvamaankin! :-D

      Poista
  4. Muumit on just niin parasta. Mä muistan ton jakson...ja monta muuta <3 Onnea uuteen kotiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Mäkin muistin melkein ulkoa ton jakson, mutta silti se oli pakko katsoa! Kiitos<3

      Poista
  5. Kauniita kuvia. Onnistuisiko maissi paahteessa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :-) Maissikin olis kyllä super hyvä idea, mutta kuulostaa jotenkin siltä ettei sen kasvatus ainakaan multa onnistuis. Täytyy varmaan kokeilla niitä ton vesimelonin lisäks, saadaan parvekkeelle kunnon viidakko aikaseks! :-D

      Poista
  6. Ihania yksityiskohtia keittiössäsi :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Tavarat vaihtelee vielä melkein päivittäin paikkaa, kun en osaa päättää missä pitäisi mitäkin.. :-)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥