♥ Uusi vuosi

Viimeiset seitsemän uuden vuoden iltaa oon viettänyt rauhallisesti kotona koirien turvana ja niin teimme nytkin. Rescue Remedy-tipat olivat taas käytössä ja Mauno olikin mielestäni tällä kertaa hieman rauhallisempi kuin viime vuonna. Tätä kukkauutetta myydään esimerkiksi Ruohonjuuressa ja se sopii niin ihmisille kuin eläimillekin. Kukkatipoista on ollut selkeästi hyötyä koirilleni erilaisissa stressaavissa tilanteissa, kuten uuden vuoden aattoina :-)

Eilen me syötiin, juotiin ja pelailtiin kunnes vieraat lähtivät joskus yhdentoista aikoihin illalla ja me jäimme kotiin viettämään elokuvailtaa. Vuoden vaihtuessa katselimme värikylläistä taivasta ikkunasta, kippistelimme fresitalla ja söimme hieman juustoja :-)


Käytiin juuri kävelyllä tuolla tihkusateessa, annoin Maunolle ruoan, siivoilin vähän keittiötä ja istahdin vilttiin kääriytyneenä tähän koneelle. Nyt juon vuoden ensimmäisiä aamukahveja joululahjaksi saamastani hurraa-mukista. Mies nukkuu vielä ja niin taisi Maukkakin mennä takaisin petiinsä :-)



Vaniljan tuoksuiset tuikut palavat pöydällä ja selailen tässä samalla uutta Whoopies-leivontakirjaani. Tekisi mieli leipoa jotain herkkua ja siihen olisikin hyvä tilaisuus perjantaina kun täällä vietetään synttäreitä :-)

Oikein hyvää ja onnellista vuotta 2013 teille kaikille! ♥

13 kommenttia

  1. Iloista alkanutta uutta vuotta!! =)

    VastaaPoista
  2. Voi kun sen iloisen väriloisteen taivaalla saiskin äänettämänä...
    Oikein ihanaa alkanutta vuotta, nautitaan tästä vuodesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ja äänettömyyden lisäksi roskattomuus olis myös hyvä! Oli aika kamalan näköistä tuolla pihalla kun niitä rakettien tikkuja ja kaikkia ihme laatikoita oli jokapuolella :-(

      Onnellista uutta vuotta sinulle! :-)

      Poista
  3. Teidän vuodenvaihde kuullosti mukavalta...ja herkulliselta! Hyvää Uutta Vuotta Sinullekin ja kiitos kivasta blogistasi! Toivottavasti saamme lukea sitä tänäkin vuonna ja ihastella kauniita ja tunnelmallisia kuviasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mikä ihana kommentti, kiitos! :-) Ja varmasti jatkan blogin kirjoittelua, ehkäpä vielä ahkerammin kunhan saan hommattua itselleni uuden kameran. Äidin kameran laina-aikaa yritän kokoajan pitkittää kaikin mahdollisin tavoin, heh ;-)
      Onnellista uutta vuotta myös sinulle!! :-)

      Poista
    2. Onhan meillä aika toimiva diili...saan pölliä sun kuvia luvan kanssa. Mutta toisaalta, en KOSKAAN opi käyttämään sitä, kun se on sulla! :p JA oikeesti,sun oma kamerakin on ihan jees! ;) -Ä<3

      Poista
  4. Onnellista Uutta Vuotta 2013!:) Meillä vietettiin rauhallista aattoa kahden pelkäävän kissan kanssa. Toinen rauhoittui vasta kainaloon päästessään..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin sinne!! :-) Ilmeisesti monissa kodeissa on vietetty vuoden vaihdetta rakkaiden lemmikkien kanssa ja hyvä niin! En voisi kuvitellakkaan, että jättäisin koirani yksin kotiin uuden vuoden iltana. Ei sillä että tekisi muutenkaan mieli lähteä tuonne ulos paukuttelun keskelle, heh :-)

      Poista
  5. Hyvää uutta vuotta! <3 Sulla on niin herkullisia kuvia täällä..nams!Hei sulla on varmaan vinkki miten saada pipareista pehmeitä??mä leivoin murotaikinasta pipareita minkä väliin tuli suklaata ja hyviähän ne oli mut jossain oon syöny ihan suussa sulavan pehmeitä pipareita eikä noin kovia mitä nuo mun omat oli..paistoinko liikaa?!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos samoin! :-) Kävinkin jo vastailemassa sun blogin puolella tähän, ajattelin että sieltä ainakin löydät vastauksen nopeasti :-)

      Poista

Kiitos kommentista! ♥