♥ Kivoja pikkujuttuja

Mun piti laittaa tänne kuvia tekemistämme ruisburgereista, mut sit kuvailinkin aamulla muutamia uusia kirppislöytöjä ja tärkeitä pikkusiskolta saatuja juttuja ja ajattelin laittaa nää kuvat tänne ekaks. Noi ruishampparit oli kyl niin super hyviä et niitä tekis mieli tehdä uudestaan jo tänään :-)

Tän puisen suodatinspussitelineen löysin viime kirpparikierrokselta, maksoi vain yhden euron. Meillä on yks toinenkin kiva kirpparilta löytynyt seinälle kiinnitettävä teline suodatinpusseille ja nyt en osaa päättää kummassa niitä säilyttäisin. Pieni vaaleanpunainen vespa on löytö ihanasta sisustuspuodista kreikan reissultamme.

Korttiteline on kirpputorilta ja siitä maksoin 2 euroa. Postikortti on löytökoiralauantai-tapahtumasta Animalian pöydästä ostettu. Ja peace-korvikset kirppikseltä eurolla :-)

Korupuun oon saanut pikkusiskolta lahjaksi ja se on ostettu Prahasta yhdestä sisustusliikkeestä, jonne haluan ehdottomasti mennä jos kesäksi suunniteltu reissumme Tsekkeihin toteutuu! Oikealla näkyvän avainkorun oon tehnyt mun isomummon vanhasta avaimesta :-)


Ruusuilla kuvioitu koru on yks lemppareistani, siskolta saatu ja tätä käytän tosi usein :-)


Pikkuruinen elefantti on myöskin siskoltani :-)

Eilen juotiin vähän viiniä, tehtiin uunileipiä, katsottiin lätkämatsi ja putous. Valvottiin melkein kolmeen ja tää päivä onkin mennyt lähinnä siivoillessa ja sohvalla makoillen. Ollaan juotu vaan aamukahvit ja nyt alkaa olla sen verran kova nälkä et pakko alkaa kokkailemaan jotain sunnuntairuokaa jota vois syödä vaikka leffaa katsellessa. Mukavaa sunnuntaita!

13 kommenttia

  1. Ihana tuo suodatinpussiteline! Itsekin yritän juuri etsiä tuollaisia käytännöllisiä, mutta samalla suloisia pikku esineitä keittiöön <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään tosta kans :-) Ja kun tosiaan maksoi vain euron, niin olihan se pakko ottaa mukaan :-)

      Poista
  2. Paljon ihania juttuja! Tollaisen korupuun mäkin tarvitsisin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä etsin kivaa korupuuta vaikka kuinka pitkään ja sit sain ton lahjaksi. Ja löysin sellasen piememmän mustan korupuun just kirppikseltä, noi on kyl tosi käteviä :-)

      Poista
  3. Nuita puita saa (tai ainakin sai jokin aika sitten) myös Kärkkäiseltä :)

    ~Kati~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei :-) Ikeassakin oli joskus aika kivoja, mut en koskaan kerennyt hankkimaan sellaista itselleni!

      Poista
  4. Nam nam, saako kuvia ja reseptiä niistä ruispurilaisista? :) Himo iski niihin heti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä saa :-) Ne oli niin hyviä et pakko tehdä uudestaankin ja samalla voisin laittaa niistä kuvat resepteineen tänne :-)

      Poista
  5. Ihania koruja ja tavaroita!
    Rennon mukavaa sunnuntai-iltaa sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korut on ihania varsinkin jos ne on jonkinlaisessa järjestyksessä ;-)

      Poista
  6. Ihana toi suodatinpussiteline!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aamulla ihmettelin hetken, että missäs ne suodatinpussit ovatkaan kun eivät olleet siinä entisessä telineessä :-) Mut tää uus on kyl tosi kiva!

      Poista
  7. En ole tullut ajatelleeksikaan, että suodatinpusseille olisi oma teline - ja vielä noin kiva! (Itsehän säilytän niitä ihan kaapissa alkuperäispakkauksessa... Miten tylsää!) Kyllä ostaisin jos vastaan tulisi kirpparilla tai muualla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥