KEITTIÖN TILPEHÖÖRIT

Tolla nimellä tän talon mies kutsuu näitä mun hienoja purnukka-asetelmia, hah! Keräilin vähän kirppikselle meneviä astioita ja nappasin samalla muutaman kuvan keittiöstä. Saatiin vihdoinkin varattua se kirppispöytä, mut tavarapaljouden vuoksi siirsin sitä vielä viikolla että kerkeen varmasti hinnoittelemaan kaikki valmiiksi. Ihanaa päästä eroon turhista kenkäpareista ja vaatekaappiinkin tuli taas hurjasti lisää tilaa :-)


Iso maatuskamuki on lahja siskolta, mustavalkoiset peltipurkit ikeasta ja noi vihreät jalalliset lasit ostin joskus alennusmyynneistä. Pikakahvi on frappé-juomaa varten, sitä tuli tehtyä kesällä tosi paljon. Kreikanmatkoilla on ollut tapana hakea frappéa rannalle mennessä, eurolla saa ison mukillisen!


Hauska kananmunien säilytyskippo taitaa olla uusimpia kirppislöytöjä, puisen tee-rasian oon saanut äidiltä ja tuolla takana näkyvä metallipurkki on pesty koiranruokapurkki. Oon säästänyt noita purkkeja ja säilytän niissä mustapippurimyllyn lisäksi oliiviöljypulloa, kokkausvälineitä ja sellaista. Pienemmissä purkeissa oli hyvä kasvattaa kesän yrtit! :-)

Haluaisin tehdä tänään jotain herkku-iltapalaa viikonlopun kunniaksi, mitähän se voisi olla? Päädyn kuitenkin taas tortilloihin.. ne on aina hyviä! Nyt vielä pyykit kuivumaan, hiusvärin pesu ja kauppaan. Kivaa viikonloppua!

12 kommenttia

  1. suosittelen karppipizzaa, joka on hyvää vaikka ei muuten karppaisi :)

    VastaaPoista
  2. Ehdotan tortilloja ! :)

    VastaaPoista
  3. Tortillat ovat aina hyvä valinta. :) Sinulla on kaunista "tilpehööriä" keittiössäsi, varsinkin maatuskakuppi ja nuo mustavalkoiset purkit ovat ihania. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin on! Niihin ei taida kyllästyä koskaan :-D Maatuskamuki on ihana ja tosi rakas muki :-)

      Poista
  4. Voi miten kiva ja pirteä blogi sinulla - kiva kun kommentoit blogiini niin löysin tieni tänne. :)

    PS. Meillä on tortillatarvikkeet huomiseksi.. ;) Nam nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :-) Mekin syötiin tortilloja vielä eilenkin, niistä riittää aina vähintään kahdeksi päiväksi!

      Poista
  5. Kivoja purkkeja, tykkään kovasti :) Meillä noita mies kutsuu "sisustuksellisiksi elementeiksi", pitkällisen koulutuksen tulos ;)

    Iloista sunnuntaipäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä taitaa siis olla koulutus vielä kesken ;-) Noi peltipurkitkin kuulemma vie vaan tilaa pöydillä.. pyh!

      Poista
  6. Tilpehöörit on esineistä parhaita!
    Kivaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥