♥ Birthday Party

Rakastan kutsua ystäviä ja sukulaisia kylään, tarjoilujen suunnittelua ja kaikkea mikä liittyy juhlien järjestämiseen. Ja koska mulla ei ole vielä omia lapsia joille voisin järjestää ihania synttäreitä, niin päätin järjestää sellaiset itselleni. Nämä eivät siis ole lastenkutsut, vaikka siltä ehkä näyttääkin ;-)

Tarjolla oli homejuusto-tikkuja, valkosipulimajoneesilla maustettuja kinkku- ja juustorullia, erilaisia juustoja, keksejä, viinirypäleitä ja levitettä. Suolaiset tarjottavat menevät aina hyvin kaupaksi, joten yllätin jopa itseni ja tein vain yhden kakun. Mustaherukkainen suklaakakku oli herkullista! Täyteläinen suklaa ja kirpeä mustaherukka sopivat tosi hyvin yhteen :-)


Jäljelle jäi vain pieni pala kakkua ja juustoja, joista teimmekin myöhemmin superhyvää pastakastiketta :-) Nyt mun pitäisi alkaa kirjoittelemaan työhakemuksia kahteen eri paikkaan, joista molempiin haluaisin töihin ihan hirveästi. Toivotaan että onnistun saamaan niistä toisen!

11 kommenttia

  1. Nam mitä herkkuja! Varsinkin tuo mustaherukka-suklaakakku näyttää taivaalliselta :)

    Löysin tänne kommenttisi kautta, taidanpa jäädä seurailemaan :)

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus :D !
    Nyt sitten kuva pöydälle :D ja leipomaan, osallistumaan :)))) !

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköinen kataus, välillä on hyväkin laittaa väriä esille ja todella herkullisen näköiset tarjottavat! :)
    Onnea työnhakuun!!!

    VastaaPoista
  4. Voi miten ihanan värikkäät tarjoilut!! Ja niin paljon herkullisia naposteltavia!!

    VastaaPoista
  5. Ihanan värikäs tarjoilupöytä ja kakku, nam! =)

    VastaaPoista
  6. Upeat synttärit, kaunis kattaus ja herkullisen näköiset tarjoilut! Saatankin poimia tästä idean jos toisenkin tuleville 1-vee synttäreille :)

    VastaaPoista
  7. Ihana blogi! Uusi lukija ilmoittautuu! Kiitos kun kävit blogissani ja jätit kommentin, niin löysin tänne. :-) Upeat synttärit ja herkut! Kaunista. <3

    VastaaPoista
  8. Löytyipäs täältä kivannäköinen blogi! Kiva, että kävit visiitillä blogissani, niin löysin tänne. :) Mahtavan näköiset juhlat kyllä, alkoi hitusen tehdä mieli jotain herkkuja! Pitäisköhän alkaa leipomaan!? Jään seuraamaan blogiasi!

    VastaaPoista
  9. Help me =) Miten sinä teet nämä kuvakollaasit?

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥