kotiliesi

7. maaliskuuta 2012

♥ Jumitusherkku

Muutamia viikkoja sitten mun lempiherkku oli porkkanat dipattuna sweet chili-dippiin, sitä ennen tein monta kertaa viikossa valkosipuli-ruisleipätikkuja. Joskus taas en tiennyt mitään parempaa kuin vesikeksit kera kolmen marjan hillon ja valkohomejuuston. Jumittaudun aina johonkin herkkuun ja hetken päästä se vaihtuu taas johonkin muuhun. Kuulostaako tutulta?


Tällä hetkellä mun jumitusherkkuna toimii mehukeitto, rahka ja vadelmat. Mehukeiton on ehdottomasti oltava Raparperi-herukkakeittoa, joka on muuten superhyvää ihan sellaisenaankin! :-)


Tähän aikaan vuodesta on tyydyttävä suomalaisiin pakastevadelmiin, mutta tää on varppina vielä parempaa tuoreiden marjojen kanssa. Ja rahkan tilalle sopii myös maustamaton lohkeileva jogurtti, testattu on! :-) Tää on oikestaan ainut mitä sain syötyä ollessani kipeänä. Toimii myös erittäin hyvin aamupalana, jälkiruokana tai välipalana liikunnan jälkeen.

Olisi kiva kuulla teidän tämän hetken lempi herkkujanne? Tai onko teillä tapana jumiutua johonkin tiettyyn ruokaan pidemmäksi aikaa? Meillä esimerkiksi kaikenlaiset salaatit, tortillat ja pitaleivät ovat sellaisia ruokia joita syödään tosi usein - eikä varmaan koskaan kyllästytä niihin! :-)

3 kommenttia :

 1. Minulla ei ole vain yksi lempi herkku, minulla on monta! Eli, ei ole jumitusherkkua, kuten sinä sanoit :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe! On mullakin tietysti monia, mutta on myös näitä kausittaisia herkkuja joita tekee mieli syödä joka päivä ja sitten se taas jää :-) Esimerkiksi suklaa on varmasti yksi ikuisista lemppareista, joten sitä ei varmaan tarvinnut edes mainita erikseen ;-)

   Poista
 2. Hei Mimosa! Herkut on aina pop, itse syön aina kaikkea ja paljon ;) Blogissani löytyy sinulle arvontavoitonlunastuskäsky, onnea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥