kotiliesi

3. maaliskuuta 2012

♥ Itse puristettua appelsiinimehua

Appelsiinit maksaa tällä hetkellä 0,49e/kg! Järkeilimme siis, että on kannattavampaa (ja herkullisempaa!) valmistaa mehua itse puristetuista appelsiineista kuin ostaa litra valmista mehua kaupasta. Poikaystävä puristi neljästä appelsiinista kaksi lasillista superhyvää ja paljon hedelmälihaa sisältävää mehua. Ja jäi vielä toinen samanlainen satsi puristettavaksi. Nam! :-)Jouduttiin hakemaan eilen illalla kaupasta uudet kananmunat, sillä täällä odotti mukava yllätys eilen töistä tullessamme :-D Maisa ja Mauno olivat levittäneet kennollisen munia keittiön-, eteisen-, ja olohuoneen matoille. Kuoria oli jokapaikassa ja keittiön valkoinen matto oli täynnä keltaisia tahroja.

Hauskaa tää oli siks, että jälleen kerran koirien omat herkut oli nätisti pöydällä ja siinä vieressä olleet kananmunat oli siis pöllitty. Joulukuussa mun leipomat piparit olivat kadonneet keittiön tasolta possunkorvien vierestä. Tällaista tapahtuu onneks harvoin ja ehkä siksi se onkin vaan huvittavaa kun kuvittelee noi kaks juonimassa täällä keskenään!

Ulkona on ihanan aurinkoinen ilma ja flunssakin alkaa olla jo selätetty. Nyt mun pitäisi laittaa matot pesukoneeseen ja alkaa etsimään järjestelmäkameran kadonnutta muistikorttia. Joten muistikortti "tulejo!" Toimiskohan toi loitsu ilman taikasauvaa?

Mukavaa lauantaipäivää!

12 kommenttia :

 1. Miun mielestä yks parhaimmista asioista talvessa on todella edulliset ja niiin ihanan makeat appelsiinit! En varmaan kestäis talvea ilman niitä. :)

  VastaaPoista
 2. Tuttua koiramaista elämää=))) Olemme itse viritelleet joskus kameran kuvaamaan näitä rötöstelijöitä kun olemme poissa, viihdettä kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Me olemme tehneet saman! Tosin näillä videoilla koirulit lähinnä makoilevat paikoillaan, joten niissä ei sitä rontteilua näy! Varmaan huomaavat kamerat, joten eivät uskalla keppostella samalla tavalla ;)

   Poista
 3. p.s ihanaa raikasta mehua =) Kyllä itse tehty on parasta=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Eilen meni vikat appelsiinit, joten täytyy hakea tänään lisää :-)

   Poista
 4. Aplarit o kyllä ollu nyt makkeita, o kyllä ostettu joka kerta, ku o kaupasa käyty. Ja mikkää valamismehu ei oo nii hyvvää ku itepuristettu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmismehut eivät kyllä millään vedä vertoja itse puristetulle mehulle :-) Ja omassa mehussa on myös rutkasti enemmän hedelmälihaa, joka maistuu ihanalta<3

   Poista
 5. Herkullinen aamupala!

  Näinhän se on: toisen herkku on parempaa kuin oma, koirillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain :)

   Niin se taitaa olla! Meidän koirien lempiherkku on muutenkin joulupiparit, joten olisi pitänyt itse tajuta siirtää ne sivuun possunkorvien vierestä :D

   Poista

Kiitos kommentista! ♥