♥ Kahvittelua

..synttäreiden kunniaksi! New York Cheesecake mansikkamelballa, keksejä hillon ja valkohomejuuston kera, coctailpiirakoita munavoilla, kinkku-paprika-rucolapiirasta ja poppareita :-)
Noi hillo-juustokeksit on ihan parhaita teen kanssa! Voisinkin itseasiassa keittää nyt kupillisen teetä ja jatkaa muutaman sivun verran eilen aloittamaani kirjaa :-)
Mukavaa viikonloppua!

7 kommenttia

  1. Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille :) ! Ihania !

    VastaaPoista
  2. Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille :) ! Ihania !

    VastaaPoista
  3. Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille :) ! Ihania !

    VastaaPoista
  4. Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille :) ! Ihania !

    VastaaPoista
  5. Onpas siinä herkkuja yllinkyllin , ihanaa ! Suosittelen muuten tekemään noita mun blogissani olleita hillomuffinsseja. Nimittäin kun mä sulatin niitä pakkasesta ja söin niin ne maistui ihan donitseille :) ! Ihania !

    VastaaPoista
  6. Nam, onpas teillä ollut herkkuja tarjolla. Mielelläni maistelisin niitä:-)

    VastaaPoista
  7. Tänne maistuis kans pala kakkua ja kinkkupiirakkaa:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥