♥ Syntymäpäivätarjoilut

Kylläpä löytyi paljon kuvia juhlatarjoiluista, nää on varmaan sieltä vanhimmasta päästä. Nää on siis yli vuoden takaisia synttäritarjoiluja, jotka on loihdittu aikamoisela kiireellä :-)



Makeana tarjottavana mango-juustokakkua, dominoita ja minttusuklaapaloja.


Chili-tonnikalapiirakkaa, josta puuttuu vielä rucolat ja kirsikkatomaatit päältä..

Helpot ja nopeat tomaatti-mozzarellaleipäset: 1 patonki, 1prk vihreää pestokastiketta, muutama tomaatti ja mozzarellajuustoa :-)

Tää viikko lähti käyntiin aamu kuuden herätyksellä ja muutamalla kupillisella kahvia. Sen jälkeen kävin koirien kanssa lenkillä ja taisin tuottaa molemmille pienen pettymyksen - kun ensilumi josta puhuin, ei ollutkaan satanut maahan. On niin ihanaa nähdä karvakuonot pyörimässä lumihankien päällä! Tosin Maunon reaktiota lumen tuloon en vielä tiedä, eli se jää nähtäväksi. Mutta Maisa ainakin rakastaa työntää kuononsa pehmeän lumen sekaan :-)

8 kommenttia

  1. Tohon pöytään ku pääsiski istumaan ni aijai =)

    VastaaPoista
  2. Inspiroivia nämä blogin kuvat. Tulee ihan kahvittelufiilis näistä kuvista. Tekee mieli leipoa ja kattaa pöytä nätiksi. Vierailin aiemmassa blogissasi säännöllisesti, nyt taidan pistäytyä tänne aina välillä katsomaan uutta:)

    VastaaPoista
  3. Voi ihme, mitä herkkuja täällä onkaan! Kiitos piipahduksesta blogissani, täällä saa veden kielelle, pitääpä käydä toistekin ;D

    VastaaPoista
  4. Nam, nam!! Herkulliselta näyttää kaikki!! =)

    VastaaPoista
  5. Nam, arvaako alkoiko tehdä mieli herkkuja :)

    Terkuin Merja K Kaunis arki kotiisi -blogista

    VastaaPoista
  6. voi, tääll on ihania herkkuja kaikenlaista.. nuo macaron leivokset ovat ihanan näköisiä.. miten osaatkin tehdä tuollaisia?? minäkin haluan :)

    VastaaPoista
  7. Onpas ollut oikein herkkupöytä! Kaikki näyttää niin hyvältä!:)

    VastaaPoista
  8. Ai hyvänen aika, nälkä tulee..! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! ♥